La ceas aniversar, am intrebat-o pe Luminita Cosleacara despre rochiile Divine si iata ce ne-a raspuns:

Ce inseamna Divine Atelier si care a fost scanteia ce a declansat acest business?

Divine Atelier se defineste ca un laborator de creatie avand o abordare poetica si minimalista asupra rochiei de mireasa. Nascut acum 15 ani, intr-o perioada in care rochiile de mireasa erau incarcerate in cliseele tipice rochiilor banale si lipsite de personalitate Divine Atelier imprima colectiilor sale o nota de romantism si inefabil, nota devenita definitorie stilului Divine.

image1-divine-interviu-aniversare

Cui se adreseaza rochiile de mireasa Divine? Se creaza doar rochii de mireasa?

Rochiile de mireasa Divine sunt destinate mireselor cu personalitate si stil, preocupate de arta si moda, care isi doresc ca pasiunea lor pentru frumos sa se reflecte si in imaginea rochiei de mireasa aleasa, rochie care sa vorbeasca despre personalitatea, asteptarile si visele lor. Alegerea rochiei de mireasa este o provocare creativa, iar viitoarele mirese, pentru a fi sigure ca iau cea mai buna decizie vin, de obicei, insotite de mame si domnisoare de onoare la probe. Si pentru ca acestea vor sa fie imbracate cu eleganta, completand atmosfera rafinata a evenimentului, Divine Atelier propune an de an colectii de rochii de seara in acelasi stil romantic si feminin.

image2-divine-interviu-aniversare

Cine, cum si cate persoane realizeaza rochia de vis a viitoarei mirese?

In spatele brand-ului Divine se afla o intreaga echipa de artizani care sub indrumarea designerilor reusesc cu maiestrie si talent sa realizeze rochii de mireasa care sa spuna povesti de dragoste…

Care este amprenta Divine Atelier pe rochiile de mireasa?

Amprenta Divine Atelier este stilul romantic si copilaros, suav si feminin pe care il imprima colectiilor sale.

image3-divine-interviu-aniversare

Care este cea mai apreciata rochie de mireasa creata de Divine Atelier de pana acum?

Rochia de mireasa Amande a fost cea mai apreciata rochie din colectia Reflexii 2013. Avand o dantela pretioasa asezata asimetric pe umeri, un cordon in culoarea lavandei care face trecerea in mod delicat intre fusta cu suprapuneri spumoase de tulle si corset, aceasta rochie a fost preferata mireselor din 2013, ramanand in concurenta cu modelele noi din colectia Poetica 2014.

image4-divine-interviu-aniversare

Cat timp trece de la primul contact al miresei cu atelierul de creatie si pana la iesirea miresei din atelier cu rochia gata de purtat la nunta?

Prima programare pentru a proba rochiile de mireasa Divine de multe ori coincide cu momentul deciziei de a comanda rochia de mireasa. In functie de perioada cand este confirmata comanda termenul de executie este in jur de 8-12 saptamani.

Care a fost impactul mireselor privind noua colectie de rochii de mireasa Poetica?

Socotind dupa mesajele de pe Facebook si e-mail-urile de felicitare de la viitoarele mirese din tara si nu numai, dupa numarul programarilor pentru probe credem ca aceasta colectie este pe masura asteptarilor celor care ne urmaresc dar si a celor care ne descopera acum.

image5-divine-interviu-aniversare

De la ce suma porneste o rochie de mireasa semnata Divine Atelier si pana la cat poate sa ajunga?

Realizate din cele mai nobile dantele Chantilly, voaluri mouselinne, tull-uri de matase rochiile de mireasa Divine se incadreaza intre 2700 – 4700 RON.

Rochiile de mireasa din colectia Poetica sunt potrivite indiferent de anotimpul in care e nunta sau, datorita materialelor, sunt recomandate pentru miresele ce au nunta vara?

Colectia Divine Atelier Poetica 2014 contine 35 de rochii de mireasa, continand modele potrivite anotimpului rece, dar si rochii vaporoase si fluide pt zilele calduroase de vara.

image6-divine-interviu-aniversare

O rochie din colectiile Divine se poate modifica si ca design si culori dupa preferintele miresei ori designul va ramane intact si modificarile se fac doar cele legate de dimensiuni?

Pentru ca una din filozofiile brandului Divine este aceea de a fi diferita si unica, modelele Divine Atelier pot fi personalizate prin combinatii, culoare, detalii si accesorii, avand grija ca aceste modificari ale modelului sa nu afecteze imaginea finala a rochiei. Rochiile se pot cumpara din magazin sau se pot lucra “sur-mesure”.

image7-divine-interviu-aniversare

Credit foto: Bogdan Mocanu

 

***
Puteti citi mai multe despre colectia Poetica 2014 – Divine Atelier aici.