WEDMAG PREMIUM

Despre TreeHouse

De multe ori închizi ochii ca să-ti imaginezi nunta perfectă. Imaginile prind contur și vezi o pajiște frumoasă, mese frumos decorate, o rochie superbă, prietenii și familia zâmbind, muzica în surdină și ciripit de păsărele.

Deschide ochii, ești deja aici și visul tău se materializeză. Bun venit la TreeHouse, locația pentru nunta ta memorabilă, în natură! Știm că ai căutat printre multe locații de nunți în București. I-ați acum câteva minute pentru a te îndragosti de locația ta de nuntă!

TreeHouse- nunta in natura, padure, piscina, saptii generoase.

TreeHouse – your dream wedding, in the middle of nature.

Evenimente recomandate

Testimoniale

„Știi că ai ales locul perfect pentru nunta ta, atunci când nu mai vrei să vizitezi alte locuri. V-am calcat pragul anul trecut și cumva, am știut că acolo ne vom petrece ziua nunții, încă de când am parcat. Apoi, am cunoscut-o pe Ioana, cea care avea un răspuns pozitiv la orice întrebare aveam. Cum să nu vrei să rămâi într-un loc care îți dă încredere? Toți ne-au felicitat pentru locul ales și nouă nu ne rămâne decât să vă felicităm pe voi, că faceți o treabă așa bună! A fost minunat, voi sunteți minunați și vă mulțumim.”
Florence
"Ne-am îndrăgostit de locația voastră și suntem foarte fericiți că am putut face nunta aici. Este genul de loc din care nu îți vine să mai pleci. Voi ne-ați oferit natura, aerul curat și piscina, iar noi am venit cu muzica și voia bună și am creat combinația perfectă pentru distracție. Ioana, ești o femeie minunată, mereu saritoare și binevoitoare cu care a fost o plăcere să colaborăm. Îți mulțumim pentru tot ajutorul și suportul oferit. Vă dorim mult succes în continuare și sperăm să ne revedem și cu alte ocazii!"
Catrinel si Laurentiu
"Mulțumim tare mult pentru sprijinul acordat pentru organizarea evenimentului și pe perioada lui. Atât noi cât și invitații noștri s-au simțit extraordinar. Mă bucur tare mult că am ales TreeHouse! Vă doresc să aveți parte de cât mai multe evenimente frumoase!"
Mihaela si Fabian
"Nunta noastră a fost exact cum ne-am dorit, chiar peste asteptări. Invitații au fost profund impresionați de locație, am avut parte de un mix de eleganță și natură, noi ne-am simtit minunat. Totul s-a desfășurat conform planului. Angajații extrem de atenți și primitori, recomand TreeHouse cu caldură pentru orice eveniment important."
Florenta M
"Ne cerem scuze de întarziere, dar în felul acesta vă putem și transmite că până în ziua de azi se vorbește despre evenimentul nostru din 16 mai, atât în familie cât și între prietenii care ne-au fost alături. Ca să-i citez pe unii " eveniment văzut numai în filme" :), " în sfârșit mă pot inspira de la un eveniment pentru propria nuntă". A fost o zi minunată, cu puține emoții din cauza ploii, dar care ne-a ascultat dorința arzătoare de a avea evenimentul afară, în natură, așa cum ne doream, iar dovada o reprezintă pozele minunate pe care le atașez. Vă mulțumim pentru întelegerea, deschiderea, profesionalismul de care ați dat dovadă. Toate acestea au dus la un eveniment memorabil pentru noi."
Catalina si Ionut
"TreeHouse a fost dragoste la prima vedere (singura locație vizitată) și așa a rămas și după petrecere. Cu toate că la începutul evenimentului vântul și câteva piăaturi de ploaie ne-au pus la încercare, echipa Treehouse cât și Gala au făcut ca totul să decurgă normal și într-un final petrecerea să aibă loc lângă piscină, așa cum ne doream. Am primit numai feedback-uri pozitive de la invitați și ne-au felicitat pentru locația aleasă. Am colaborat foarte bine cu furnizorii recomandați de voi și ne bucurăm ca am luat această decizie, a fost totul mult mai simplu avand în vedere că toți știau ce trebuie să facă. Felicitări pentru locația foarte frumoasă! Noi ne-am simțit foarte bine și am reveni oricând acolo. Am atașat câteva poze de la petrecere. Bogdan Serban a fost responsabil."
Georgeta si Dan

Scrie-i echipei TreeHouse

    Despre TreeHouse in WEDMAG

    Locatii de nunta de top din Romania

    Deschide ochii, esti deja aici si visul tau se materializeza; bun venit la TreeHouse, locatia pentru nunta ta memorabila, in natura! Stim ca ai cautat printe multe locatii de nunti in Bucuresti; i-ati acum cateva minute pentru a te indragosti de locatia ta de nunta! TreeHouse- nunta in natura, padure, piscina, saptii generoase.