WEDMAG Premium

Despre La Seratta

Amplasat într-o zona liniștită, pe o proprietate privată ferită de priviri indiscrete, LA SERATTA este locul perfect pentru toate genurile de evenimente sociale, de la nunți, petreceri de cununie civilă, botezuri, până la seri tematice, evenimente culturale, corporatiste, conferințe sau lansări.

Cu cei 370 mp ai săi și pereți mari de sticlă, salonul de festivități este generos și foarte luminos. Înălțimea de aproape 9 metri dă prestanță salonului, iar forma sa circulară oferă vizibilitate totală din orice punct. Salonul poate găzdui petreceri de până la 200 de oameni.

În exterior sunt amenajate mai multe zone ce pot fi folosite de invitați pe toată durata evenimentului: zonă de lounge, terasă acoperită de cort sau grădină.

Grădina cu nuci înalți și pergole pline de flori, cu alei de piatră și plante exotice vă va face să vă simtiți chiar în mijlocul naturii. Toate acestea, la care se adaugă luminile discrete și muzica special aleasă, fac din zona exterioară o adevarată oază de răcoare, relaxare și bună dispoziție în serile toride de vară. Aici, puteți lua masa în aer liber, în mijlocul grădinii, vă puteți relaxa la o cafea aromată în zona canapelelor sau puteți savura un cocktail răcoros la bar.

Echipa LA SERATTA este întotdeauna pregătită să surprindă prin creativitate și stil. Filosofia noastră este pasiunea pentru bunul-gust și respectul față de client.

Located in a quiet area, on a private property away from the crowded city, LA SERATTA is the perfect place for all kinds of social events, from weddings, engagement parties, baptisms to themed evenings, cultural or corporate events, conferences or launches.

The ballroom can accommodate parties of up to 200 people, and outside there are different areas, such as lounge area, terrace or garden.

With its 370 square meters and large glass walls, the interior space is generous and very bright, while its circular shape offers a total visibility from any point.

The garden with tall walnuts and pergolas full of flowers, with stone alleys and exotic plants will make you feel right in the middle of nature. All these, in addition to the discrete lights and the appropriate music, make the restaurant’s garden a real oasis of coolness, relaxation and good mood in the hot summer evenings.

Our team is always ready to surprise you with creativity and style. Our philosophy is the passion for good taste and respect for the client.

Evenimente recomandate

Video

Testimoniale

Căutarea pentru locația nunții noastre a fost puțin altfel, deoarece noi locuim în afara României. Am căutat tot ce s-a putut online, am întrebat toți prietenii, iar nașii noștri au vizionat o mulțime de locații pentru noi. Noi însă am vrut ceva în aer liber, cu multă natură, în afara orașului. Comunicând pe mail cu Irina, oferta La Seratta ne-a convins ușor și nu numai oferta, însă Irina a fost cea mai bună prietenă în cele câteva luni pre-nuntă.Ne-a ajutat și ne-a organizat în cel mai mic detaliu, de la început până la sfârșit, cu un profesionalism și un custom-service cum nici nu speram sa întâlnesc în România. Ba mai mult, ne ținea la curent cu orice idee pe care o găsea și se aplica bine temei noastre. Per total, a fost o nuntă cum nici nu am vizat, iar Irina și Alex sunt oameni cu care rămâi prieten pe viață. Vă mulțumim!
Silvia și Daniel Potts, 11 mai 2013
La Seratta este un loc splendid, singurul pe care am fost să îl vedem pentru nuntă. Nu a mai fost nevoie să mergem în alte părți. Grădina este superbă, interiorul spațios...Un loc în care să te simți atât de departe de toată agitația orașului. Echipa La Seratta ne-a ajutat să avem o zi perfectă, de la cap la coadă. A fost o nuntă la care ne-am distrat cu adevărat, fară să ne facem griji pentru nimic. Am comunicat cu staff-ul foarte ușor despre orice am avut nevoie sau ne-a trecut prin cap și ei ne-au ajutat să realizăm. De-abia așteptam să revenim aici și cu alte ocazii!
Alexandra și George – 19 iunie 2016
Vă mulțumim că ne-ați ajutat să avem o nuntă de poveste! Irina și Diana au raspuns prompt cerințelor noastre și am reușit împreună să găsim cele mai bune soluții de fiecare dată. Mâncarea a fost la fel ca la degustare, meniurile speciale au fost foarte apreciate de invitați, iar servirea impecabilă. Mulțumim încă o data întregii echipe pentru tot efortul!
Diana și Vlad – 30 septembrie 2017
La Seratta am avut parte de nunta visurilor noastre. A fost tot ce ne-am dorit și extra. Locația este superbă, mâncarea este delicioasă, personalul este impecabil. Totul a mers de minune, Irina vine mereu în întampinarea noastră cu soluții la orice problemă și sugestii. Organizarea nunții a fost ușoară, în mare parte datorită oamenilor acestora minunați. Vă mulțumim mult pentru tot ajutorul acordat și pentru cea mai frumoasă seară din viața noastră!
Irina și Alexandru – 14 iulie 2018
Our wedding was great, Irina managed a very nice, chill event and everybody was impressed both by location and services.The food was absolutely fantastic and met the Romanian and foreign tastes with a nice touch of simple and very attractive platings.We strongly recommend the place for these kind of events, but we are also looking forward for a future cocktail party there! Enjoy!
Antonio and Ramona, 2019, July 13th
Multumim întregii echipe La Seratta, în special Irinei. Am ales să sărbătorim cununia civilă anul acesta în iunie. Am fost convinși de cadrul minunat și de profesionalismul cu care am fost întâmpinați. Mâncarea a fost delicioasă, cadrul minunat, atât interiorul foarte elegant, cât și exteriorul care a fost precum un basm, iar spațiul pentru copii a fost foarte apreciat. O locație deosebită pe care o recomandăm cu drag! 💗
Isabela și George, 7 iunie 2019

Scrie-i restaurantului La Seratta

    Despre La Seratta in WEDMAG

    meniu-special-nunta-la seratta

    Meniul de nuntă - combinația ideală dintre modern și tradițional

    Când vine vorba despre meniul de nuntă, știi și tu că nu este loc de compromisuri. Cu cât sunt mai variați invitații tăi, cu atât mai dificil este să te pliezi preferințelor tuturor. Unii preferă meniul modern și inovativ, alții nu își imaginează petrecerea fără vestitele sarmale tradiționale.