In 20 februarie, la ZENYA Atelier, intr-un spatiu conceptual elitist de Bucuresti interbelic renascut, a avut loc primul show de mirese al anului 2014 – OTILIA BRAILOIU Atelier.

otilia bradiloiu zenia

Invaluiti de flori, plante, parfumuri si sunetul marii am trait si am simtit intens emotia fiecarei aparitii cu care ni s-a dezvaluit mireasa imaginata de Otilia Brailoiu – aristocrata, senzuala si sofisticata. Tanarul brand a intrat oficial in galeria creatorilor romani de rochii de ceremonie cu mare potential in explorarea universului nuntii ca parte a unui demers de inspiratie artistica.

“Cand o femeie isi atinge visul, devine acea Mireasa, Unica, din fiecare dintre noi, ador sa pot contribui la miracolul acelei clipe”, a spus designerul Otilia Brailoiu. Daca ar putea sa cuprinda intr-o singura idee intreaga colectie, aceasta ar fi “vestminte aristocrate pentru suflete libere… pentru femei gata oricand sa iubeasca”.

“Am imaginat personaje boem libertine, diafane sau categorice, neconventionale, dar stralucitoare. Croielile sunt clasice cu puternice centre romantice, feminine, totul convertit intr-o maniera moderna pentru ca, in final, rochia sa curga natural, innobiland dinamica gestului si fluiditatea miscarii si eliberand misterul prin jocuri de transparenta.

IMG_9601_resize

Tesaturile sunt incontestabil pretioase, multe dantele stralucitoare si de inalta tinuta, in forma initiala sau rebrodata, muselina si tulle de matase, multe aplicatii manuale florale, feminine, discrete.”

Show-ul a incantat toate simturile, colectia fiind armonizata cu prospetimi florale, bun gust si savoare. Pentru o experienta sinestezica de neuitat le multumim partenerilor Cardul Mirilor, Florariile IRIS, IL PASSO Shoes & Accessories, LAMPE BERGER Paris, Vinitaly Deluxe – “excelenta vinului italian”, GRACE Couture Cakes, precum si tuturor celor implicati in succesul evenimentului si invitatilor nostri.

IMG_9652_resize

Pentru viitoarele mirese care isi doresc experienta Otilia Brailoiu Atelier, colectia prezentata va fi disponibila in formula completa la Zenya Atelier – Bld. Lascar Catargiu 27, in perioada:
21.02.2014 – 23.02.2014, intre orele 11:00 – 20:00;
24.02.2014 – 08.03.2014, de marti pana sambata, intre orele 12:00 – 19:00.

Pentru programari, ne puteti contacta la numerele de telefon 0723.240.789/0722.593.718, sau prin e-mail, la adresele andreea.ionete@gmail.com, andreea@zenya.ro.

IMG_9607_resize

Despre ZENYA Atelier

Lansat in toamna anului 2013, ZENYA Atelier este primul showroom multibrand high-end care promoveaza exclusiv designerii romani avand ca atribut comun o calitate exceptionala a designului si a finisajelor. ZENYA Atelier abordeaza doua sectiuni vestimentare: luxury/couture – rochii si accesorii pentru mirese, de ceremonie, pentru femei, fetite si adolescente – si urban/cocktail – articole vestimentare si accesorii pentru zi si seara. In atelier sunt oferite servicii exclusiviste de consultanta de stil, retusuri pentru produsele aflate la vanzare si, cel mai important, croitorie de lux la comanda. Clientele vor gasi in showroom caldura si intimitatea unui atelier personal de design, animate de o varietate mare de exprimari vestimentare care se impletesc armonios, caracteristica lanturilor de magazine multi-brand.

Despre OTILIA BRAILOIU Atelier

Infiintat in 2005 in Constanta, atelierul OTILIA BRAILOIU s-a specializat in rochii de mireasa couture si de ceremonie, precum si in rochii de seara pentru pentru femei, fetite si adolescente.

“Ne adresam femeii moderne, emancipate, care reuseste sa depaseasca barierele cliseelor burgheze cu simplitate, infinita eleganta si distinctie.”

Despre Cardul Mirilor

Cardul Mirilor va indruma pasii spre cei mai buni prestatori de servicii si organizatori de nunti si va aduce  cele mai bune oferte pentru nunta, care te vor ajuta sa economisesti, sa primesti cadou produse de calitate si servicii si sa lucrezi cu profesionisti.

Pentru mai multe detalii, puteti contacta:

Zenya Atelier:
Andreea Ionete
+40 (722) 593 718
27 Lascar Catargiu Ave.
010663, Bucharest, Romania
andreea.ionete@gmail.com

Otilia Brailoiu Atelier:
Alina Sidorencu
+40 (726) 503 519
Str. Alexandr S. Puskin nr.19A
900664, Constanta, Romania
office@otiliabrailoiu.ro