Iata ca sezonul de evenimente se apropie de sfarsit pentru aproape toti furnizorii de servicii din domeniu, iar WEDMAG se pregateste sa va uimeasca cu rezumatul celor mai cele nunti care s-au intamplat anul asta la noi in tara. Dupa succesul lui Best Of Weddings 2014/2015 am zis ca se impune sa continuam ce am inceput, si iata ca suntem in plin proces de selectare ale materialelor pentru catalogul Best Of Weddings 2015/2016.

Suntem, asadar, in cautarea celor mai originale nunti, celor mai ,,cu vino-ncoace” nunti, celor mai cu personalitate nunti ale lui 2015.  Si asa cum ati aflat deja de pe pagina noastra de facebook, asteptam linkuri cu fotografii de la nuntile pe care le-ati trait, organizat, auzit, fotografiat, cantat, desenat, filmat sau la care ati participat in orice alt fel – si despre care credeti ca isi merita un loc in catalog. Vestea cea buna este ca fluxul mare de inscrieri din ultimele zile ne-au determinat sa prelungim termenul de inscriere pana la 15 noiembrie! Deci nu mai stati pe ganduri, daca v-ati gasit diverse scuze sa nu ne trimiteti pana acum cea mai cea nunta a lui 2015, aveti inca doua saptamani s-o faceti!

Noi asteptam (inca) cuminti inscrierile voastre  NUMAI pe adresa recomandari @ wedmag.ro (nu mesaje pe Facebook, nu alte adrese de email) cu un LINK catre un articol de blog sau un album pe Facebook (NU atasamente).

O să fie-o nebunie!

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.