Workshop de nunta”, aflat la a doua editie in Cluj-Napoca (in 2012 fiind organizata prima editie sub titulatura „Domnisoarele de onoare”), isi propune sa aduca mai aproape viitorii miri de furnizorii de servicii din domeniul nuntilor. Scopul evenimentului este unul educativ, prin discursuri si activitati practice propuse de Ioana Mihet, ca organizator si furnizorii invitati. De la alegerea tinutelor de mire-mireasa, la probe de machiaj, coafura si pana la planificarea din timp a organizarii nuntii si a bugetului nuntii, participantii vor avea parte de foarte multe informatii utile!

Evenimentul, in organizarea si DIS Wedding(new IAM) si DIS Dance(new First Dance Studio) va avea loc in data de 16 martie 2013, de la ora 11.00, la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca, La acest eveniment vor participa importanti furnizori de profil deci nu e de ratat!

Evenimentul se adreseaza in principal viitoarelor mirese si viitorilor miri. Insa pot participa chiar si domnisoare si cavaleri lor de onoare, parintii sau nasii. Toti participantii vor avea parte de o tombola surpriza la finalul evenimentului.

Tariful pentru participare este de 30 de lei de persoana, fondurile stranse fiind donate in intregime Serviciului de Ajutor Maltez filiala Cluj-Napoca

Detalii si înscrieri: 0752060339 – Ioana Alina Mihet, Wedding Planner; Event Facebook: Cluj-Napoca si Targu Mures

Important: in data de 23 martie va avea loc la Targu Mures o alta editie a acestui workshop  la Restaurantul Pescarus din cadrul Complexului Weekend incepand cu ora 11.

Credit foto: Imagia