Daca esti o viitoare mireasa inalta, nu vei intampina prea multe probleme in a-ti gasi rochia de mireasa perfecta, insa exista cateva modele care iti vor pune si mai bine in valoare silueta. Pentru azi, iata cateva recomandari de rochii Maya Fashion, excelente pentru tine:

Rochia de mireasa lunga, cu linie simpla

Aceasta rochie este cea mai potrivita pentru o mireasa inalta. Ai grija insa daca esti foarte inalta (peste 1.80 m) sa nu porti un model care sa iti accentueze aceasta caracteristica (despre acestea vei putea citi in articolul cu recomandarile de rochii pentru miresele scunde, in curand). Alege o rochie cu o linie simpla, dar cu o talie bine definita si cu accesorii care sa atraga atentia asupra lor, pentru ca focusul sa nu fie pe lungimea rochiei. Un exemplu de astfel de rochie este modelul M06.16 din colectia Maya Fashion – Sublime 2016:

image1-mireasa-inalta-rochie-mireasa-mayafashion-m06.16

Rochia de mireasa cu corset

Rochiile de mireasa cu corset se potrivesc de minune unei femei inalte. Evita modelele prea decoltate, linia taliei in “V” si bretelele dupa gat. Modelul M65.16 din colectia Maya Fashion – Rhapsody 2016 este o rochie de mireasa stil printesa, cu decolteu in forma de inima, care iti va pune in valoare inaltimea:

image2-mireasa-inalta-rochie-mireasa-mayafashion-m65.16

Rochia de mireasa cu trena

Sa nu te ingrijoreze faptul ca a avea trena lunga la rochia de mireasa inseamna ca iti va evidentia prea tare faptul ca esti inalta. Rochiile de mireasa cu trena vin de minune unei mirese inalte. Modelul M26.16 din colectia Maya Fashion – Fantasy 2016 se incadreaza perfect in acest tipar, oferindu-ti un plus de senzualitate datorita spatelui gol:

image3-mireasa-inalta-rochie-mireasa-mayafashion-m26.16

Rochia de mireasa stil sirena

Daca esti inalta si ai o silueta de invidiat, cum sa stralucesti mai tare in ziua nuntii decat cu o rochie stil sirena? Acest tip de rochie iti va pune cel mai bine in evidenta inaltimea si silueta. Modelul M35.16 este o rochie Maya Fashion spectaculoasa, care va trezi admiratia tuturor invitatilor tai. Sa nu mai vorbim despre reactia alesului tau, cand te va vedea pentru prima data mireasa!

image4-mireasa-inalta-rochie-mireasa-mayafashion-m35.16

Speram ca ti-au trezit curiozitatea aceste rochii si ca vei merge in saloanele Maya Fashion sa le incerci. Pentru a merge pregatita la probe, te invitam sa rasfoiesti toate colectiile Maya Fashion de anul acesta: Sublime, Fantasy, Rapsody.