Am stat de vorba cu Huy Nguyen, fondatorul comunitatii Fearless Photographers, una din cele mai cunoscute asociatii de fotografie de nunta din lume, despre conferinta anuala care va avea loc in 2015 la Bucuresti – pentru prima data in Europa Centrala si de Est.

Conferinta Fearless Photographers

WEDMAG: Am auzit o veste foarte buna pentru fotografii de nunta romani – anul acesta conferinta Fearless va fi la Bucuresti. Ce se intampla la aceasta conferinta?

Huy Nguyen: Conferinta Fearless inseamna doua zile pline in care sa inveti, sa te lasi inspirat si sa te imprietenesti cu cei mai buni fotografi de nunta din lume. Vor fi seminarii educationale si motivationale despre fotografia de nunta ca arta si ca business.

Lanny Mann

Lanny Mann

WM: Daca vorbim de Fearless – pentru cei care nu sunt in tema cu ‘clubul’ acesta – ce este, cine face parte din el?

HN: Fearless Photographers este o organizatie internationala a fotografilor de nunta profesionisti care isi doresc sa ofere imagini uimitoare cuplurilor indragostite de fotografie. Avem un site excelent, usor si placut de folosit de catre cuplurile aflate in cautarea unui fotograf. Mai multe informații despre Fearless puteti gasi aici >

Erika Mann

Erika Mann

WM: Cum s-a ajuns sa aiba loc la Bucuresti anul acesta intregul eveniment si care este echipa de organizare ?

Ben Chrisman

Ben Chrisman

HN: Organizatia Fearless Photographers are multi membri in Romania si suntem incantati de entuziasmul si pasiunea cu care acestia sprijina comunitatea de fotografi. Sunt foarte prietenosi, deschisi si dispusi sa ii ajute pe TOTI fotografii. Asa ca am vrut sa aducem conferinta la Bucuresti ca sa putem cunoaste si mai multi fotografi romani. Avem o echipa buna de fotografi romani care ne ajuta acum cu organizarea conferintei.

Gerhard Nel

Gerhard Nel

WM: Care va fi programul la Bucuresti (sesiuni, speakeri, party etc.)?

HN: Toate activitatile incluse in programul conferintei le gasiti aici: fearlessconference.net

Lanny Mann

Lanny Mann

WM: Cine participa la conferinta, cum se poate participa?

HN: Aici este un link pentru cei care doresc sa-si cumpere un bilet de participare la conferinta: http://fearlessconference.net/europe-1-ticket/ . Nu trebuie neaparat ca un fotograf sa fie membru Fearless pentru a participa. Este binevenit orice fotograf si poate aduce si prieteni, daca doreste.

Todd Laffler

Todd Laffler

WM: Cati fotografi vor participa? De unde sunt ei?

HN: Ne asteptam sa participe peste 100 de fotografi. Majoritatea sunt din Europa, desigur. Dar sunt si multi fotografi americani care vor veni pentru aceasta conferinta. Se pare ca Romania are un renume bun de tara care merita vizitata!

Raman El Atiaoui

Raman El Atiaoui

WM: De ce recomanzi unui fotograf de nunta sa participe la conferinta Fearless de la Bucuresti?

HN: Un fotograf care isi doreste sa isi imbunatateasca modul in care lucreaza si in care isi gandeste afacerea ar trebui sa vina. Avem un program excelent, nu va fi dezamagit.

Todd Laffler

Todd Laffler

Credite foto: Fearless Photographers – numele mentionate
Prima imagine: Ben Chrisman