De ce imi plac bujorii in aranjamentele florale de nunta?

Daca acum mult timp, cand nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca la un moment dat ma voi “juca” cu florile – asa cum o fac acum la Bee Happy –  bujorul care era prezent in orice curte sau gradina nu mi-a atras atentia in mod deosebit, acum il iubesc din ce in ce mai mult si-mi place la fel de mult sa scriu povesti despre el. Este o floare deosebita!

aranjamente florale nunta bee happy

Acum opt ani, cand era folosita cu “masura” , am facut primul buchet cu bujori si am avut niste emotii imense pentru ca stiam ca atunci cand infloresc se scutura foarte repede. Bineinteles acest lucru este valabil in cazul florilor de gradina in general, dar pe parcurs am descoperit ca este o floare speciala, delicata, fina si pe care eu, datorita petalelor ei de matase, o aseman cu un tiu-tiu de ballerina si o recomand cu toata increderea tuturor mireselor care-si doresc aceasta floare in buchet, in aranjamentele pentru salon sau pentru decor si au ezitari in a o alege!

aranjamente florale nunta bee happy

Rezista destul de mult timp inflorita fara sa se scuture, face diferenta in orice fel de aranjamente si chiar “creeaza” un spectacol intr-un decor simplu. Bujorul este o floare cu atitudine, dar care emana sensibilitate si romantism, o floare careia ii place sa iasa in evidenta, avand atitudine de star parca spunand : “Sunt aici, priviti-ma!”

aranjamente florale nunta bee happy

aranjamente florale nunta bee happy

Am fost privilegiata, deoarece am creat cateva decoruri in care i-am avut protagonisti si care i-au determinat pe privitori sa exclame : “ …e atata gingasie in aranjamentele tale!Dau impresia ca o mica atingere le poate face sa-si ia zborul”. Iubesc florile si imi este greu sa spun care floare imi place cel mai mult, dar pot sa spun cat de mult m-au impresionat si m-am “rasfatat” de cateva sezoane incoace cu acesti bujori, cu parfumul lor, cu gingasia lor! Si cel mai important este faptul ca se pot crea decoruri simple, dar spectaculoase si cu buget accesibil.

aranjamente florale nunta bee happy

Ramona Dumitru este un artist floral ce asorteaza cu maiestrie flori pentru mirese in atelierul ei Bee Happy. Gasiti pagina ei de prezentare aici.