Despre VASI PILCĂ

Salut. Sunt fotograf de nuntă din Târgu Mures, Romania. Călătoresc cu drag oriunde în țară și în afara ei, pentru a cunoaște, pentru a fotografia povești minunate. 
Sunt pasionat de ceea ce eu numesc arta si anume: fotografie. Dăruirea, implicarea si creativitatea mă însoțesc de fiecare dată când vreau să desenez în imagini fie o poveste de iubire, fie vreau sa redau inocența și vitalitatea unor copilași sau pur și simplu vreau să arăt oamenilor frumusețile acestei lumi înconjurătoare. Sunt un fotograf cu așteptări mari de la propria persoană. Lucrez permanent la îmbunătățirea tehnicii fotografice și investesc mult în mine și pregătirea mea în acest domeniu.

Știu că perioada de dinainte de nuntă, chiar și ziua nunții poate fi stresantă, așa că o să vreau să vă fac să râdeți, să vă destindeți, să petreceți poate cea mai importanta zi din viața voastră alături de un prieten!

Acestea sunt doar câteva idei pentru a mă cunoaște cât de puțin. Dacă consideri că sunt fotograful pe care ți-l dorești alături, pentru a scrie împreună cu voi amintiri în cartea vieții, putem stabili o întâlnire.

Vă îmbrățișez!

Contact VASI PILCĂ

Visit Project
Client: Vasi Pilcă
Location: Târgu Mures