wedmag plus

Despre TIMEWRITERS WEDDING PHOTOGRAPHY & DESIGN

Suntem Alex si Aura, sot si sotie, “scriitori ai timpului”, ai momentelor fericite din viata celor care ne pasesc pragul. Timewriters inseamna pasiune, iubire, devotament, un “axis mundi” al existentei noastre. Are sentimente, putere si sinceritate, o lume pe care o hranim cu frumoase si emotionante istorisiri ale indragostitilor la inceput de drum.

Iubim naturaletea si incercam sa transmitem prin fotografiile noastre, curate si sincere trairi. Orice fotografie are o povestioara a ei, este mai mult decat o imagine, capatand valoare de traire si limbaj. Pasiunea noastra se indreapta si spre graphic design, realizand de la frumoase invitatii de nunta pana la proiecte intregi de branding.

Testimoniale

Le admirasem fotografiile și de aceea am fost tare bucuroasă când mi-au spus că sunt disponibili să ne fotografieze nunta. Nu mi-a părut rău de alegerea făcută pentru că, pe lângă faptul că sunt niște profesioniști, sunt și niște oameni minunați pe care i-am simțit ca niște prieteni. Au fost foarte atenți cu noi, ne-au făcut să ne simțim în largul nostru în timpul ședințelor foto și vă mulțumim pentru asta. Vă apreciez pentru că încercați să surprindeți momente spontane, pentru că sunteți originali și vă place ceea ce faceți. Din nou vă mulțumim pentru frumoasele amintiri pe care le avem datorită vouă și vă recomandăm din suflet! Sperăm să ne revedem, oameni frumoși și talentați!
Delia & Tiberiu
Din primele momente, am cautat niste fotografi diferiți, care sa capteze momentele spontane din timpul nunții. Timewriters ne-au depășit așteptările prin interesul lor de a se ocupa de unele aspecte care pot fi pierdute din vedere . Ce am apreciat cel mai mult la voi a fost originalitatea dar și respectarea propriilor noastre cerințe și idei. După un eveniment de acest gen, organizat în amănunt , în care ne-am implicat atât de mult, s-a meritat să rămânem cu un album de amintiri pe care îl deschidem de fiecare dată cu drag. Dacă vorbim de cea mai bună investiție pe care o poate face cineva la nunta sa, atunci cu siguranta e vorba de o echipă de specialiști în ale fotografiilor. Multumim mult, Timewriters!
Elisabeta & Cristian
Ne-a facut mare placere sa colaboram cu Aura si Alex, pe care acum ii consideram prieteni si cu care pastram legatura. In timpul nuntii, s-au dovedit a fi niste fotografi experimentati si foarte profesionisti. Au fost subtili, intelegatori si au surprins niste cadre extraordinare. Comunicarea din partea lor a fost mereu clara si prompta iar fotografiile furnizate absolut superbe si peste asteptari! Ii recomandam cu drag si de abia asteptam un nou prilej de colaborare! Cu mare drag!
Dani & Bianca

Contact Timewriters

Visit Project
Client: Timewriters Wedding Photography & Design
Location: Iasi