WEDMAG Premium

Despre Salon Bride Expert

Rochia ta, pasiunea noastra…acesta e motto-ul Bride Expert, un concept nascut din dorinta de a oferi viitoarelor mirese nu doar servicii premium, ci si o experienta unica atunci cand pornesc in cautarea rochiei mult visate.

Atentia pentru detalii, dorinta de a comunica cu fiecare viitoare mireasa in parte, precum si consilierea acesteia in alegerea rochiei sunt priorotatile noastre atunci cand clientele ne trec pragul. Fie ca isi doresc o rochie rafinata si fluida, ori din contra, una extravaganta de veritabila printesa a zilelor noastre, in saloanele noastre miresele isi pot alege rochia visata dintr-o gama larga de rochii ale prestigioaselor brand-uri internationale OKSANA MUKHA si POLLARDI FASHION GROUP, ai caror unic partener autorizat in nord-vestul Romaniei este Bride Expert.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati locatiile noastre din Cluj-Napoca si Oradea!

Your dress, our passion…this is Bride Expert’s motto, a brand new concept born out of the genuine wish of providing future brides not only premium services, but a unique experience when searching the wedding dress of their dreams, as well.

Attention to details, the desire to communicate with each future bride in part, as well as counseling her when it comes to choosing her wedding dress are our main priorities whenever clients walk into our salons. Whether they want an airy, refined dress, or, on the contrary, an extravagant one fit for a real life princess, our brides can choose from a wide range of wedding dresses by the world renowned brands OKSANA MUKHA and POLLARDI FASHION GROUP, whom’s only authorizes dealer in the north-western part of Romania is Bride Expert.

We look forward to welcoming You in our locations in Clu-Napoca and Oradea!

Evenimente recomandate

Video

Testimonial Video

Testimoniale

Un salon cu rochii de mireasa deosebite si un manager amabil care isi da interesul pentru satisfacerea pretentiilor clientelor. Recomand
Maria L.
Rochie de poveste și o servire de înaltă calitate! Mulțumesc mult Cristina, pentru sfaturi, implicare și sinceritate. Recomand cu încredere! Mult succes in continuare și cât mai multe miresici fericite!
Ioana M.
Rochii superbe și recomand cu încredere. Mulțumesc mult pentru tot!
Lulea A.
Recomand cu mare drag si din tot sufletul Bride Expert! Aici mi-am gasit rochia de mireasa perfecta! Rochii minunate din care este imposibil sa nu o gasesti pe cea perfecta si Cristina este o persoana deosebita! Multumesc!
Adriana A.
Sunt multumita, am comandat prin Bride Expert rochia Oriana by Oksana Mukha, iar Cristina a fost extraordinara in detalii, idei, si planning. Recomand oricarei viitoare mirese sa apeleze la Bride Expert. Multumesc!
Laura P.
Recomand cu mare drag!!!! Cele mai frumoase rochii de mireasa!
Melinda P.

Contact Salon Bride Expert

    Despre Salon Bride Expert in WEDMAG

    Targul de nunta Expomariage Oradea 2018

    Targul de nunta Expomariage Oradea 2018

    Ca de fiecare data, targurile de nunta din Romania reunesc furnizori cu care puteti incepe o frumoasa colaborare. Desigur, gusturile difera pentru ca voi sunteti diferite. Noi credem ca fiecare mireasa a putut gasi la Targul de nunta Expomariage Oradea oferte interesante pentru rochii de mireasa, costume pentru miri, decoratiuni, sali de nunta, torturi, invitatii de nunta, servicii foto si video, candy bar, beauty bar si multe altele.