wedmag plus

Despre PURPLE FLOWERS

Nuntile si botezurile, prin natura lor, lasa intotdeauna o amintire vie in mintea participantilor. De aceea, tratam fiecare eveniment ca pe o ocazie de a crea o experienta memorabila.

Detaliile pot face diferenta dintre un eveniment obisnuit si unul spectaculos, iar decoratiunile si aranjamentele florale pot schimba complet atmosfera oricarei locatii, prin culorile vii, emotiile puternice si miresmele imbietoare ale florilor.

Daca vrei, ne putem ocupa de intreaga organizare a nuntii sau a botezului (wedding / baptism planning), sau daca ai nevoie de anumite informatii sau servicii suntem aici pentru tine.

Sugestii, idei, propuneri locatii, catering, aranjamente florale si deocoratiuni, invitatii, inchiriere recuzita (props), inchirieri mese, scaune, fete de masa, huse de scaune, inchirieri echipamente lumini, recomandari fotografi, videografi, makeup artists, hairstilist, banduri, dj, sunt doar cateva din solutiile pe care putem sa ti le oferim.

Calitatea serviciilor pe care le oferim este un obiectiv esential in filosofia Purple Flowers & Events. Suntem foarte atenti in alegerea partenerilor cu care lucram, si oferim clientilor nostri servicii premium. Pornind de la florile pe care le folosim in decoratiunile florale, flori importate direct de pe cea mai mare bursa de flori din Olanda, si pana la a face o propunere de locatie, avem mare grija sa verificam fiecare detaliu al ofertei noastre.

Testimoniale

"Rar mi-a fost dat sa intalnesc un om de care nu numai sa imi placa din prima clipa, dar de la care sa plec cu o stare deosebit de pozitiva! Mi s-a intamplat cu Dhaniel Nora. Nu am cuvinte sa multumesc Purple Flowers, lui Dhaniel si echipei sale, nu numai pentru buchetele mele de mireasa care mi-au infrumusetat tinuta si ziua casatoriei si a nuntii, dar si pentru tot restul aranjamentelor care mi-au bucurat oamenii apropiati si au completat o zi deosebita! Nu am crezut ca voi intalni niste oameni atat de dedicati si care lucreaza pentru fiecare eveniment ca si cum ar fi al lor."
Letitia
"Dragul meu Dhaniel, multumesc mult pentru toate aranjamentele absolut superbe pe care ni le-ai pregatit weekendul trecut!! Au iesit cum nici nu-mi imaginam iar buchetul meu a fost o splendoare! L-am pus la pastrat si inca ma mai bucur de el cand il vad.. :)"
Cristina
"Recomand! Au niste aranjamente unice care nu prea se mai gasesc pe nicaieri, inclusiv la firmele mari si vechi. Pe mine m-au impresionat. Va multumesc."
Alexandru

Contact Purple Flowers

Visit Project
Client: Purple Flowers
Location: Bucuresti