Despre PRINCESS PHOTO

Suntem Lucian & Alina, un cuplu vesel, ce împărtășește aceleași pasiuni: fotografia, călătoriile, familia și tot ce e  frumos. De mic Lucian a fost pasionat de aparatele foto, însă primul contact cu fotografia de eveniment a venit în 2006, la nunta surorii mele în Spania și de atunci am descoperit fotografia de nuntă, fotografia care îți aduce cele mai multe zâmbete, emoții și satisfacții sufletești. Fotografia care îți șoptește printre culori și forme, povestea fiecărei familii. Și de atunci am rămas captivi în acest capitol al vieții de unde se naște un nou cuplu, o nouă familie, un nou cămin.

Pentru noi, participarea la fiecare eveniment este unică. De peste 11 ani facem acest lucru și ne este tot mai drag să cunoaștem tineri îndrăgostiți, iar fiecare nuntă este o provocare personal și profesională. Încercăm să redăm nu doar povestea nunții voastre, ci povestea relației dintr voi, emoția din ochi și inima voastră. 

Avem grijă să suprindem emoțiile, bucuria, lacrimile, zâmbete, detaliile meniurilor, aranjamentele florale, peisajul cât și atmosfera de la sală.
Toate acestea vă vor aminti cu drag de ziua nunții.

Contact PRINCESS PHOTO

Visit Project
Client: Princess Photo
Location: Oradea