Despre OMG!Cabina Foto

OMG!Cabina Foto, îți spune „Bine ai venit în lumea cool a pozelor la minut”. Ai nevoie sa auzi „Ce tare!” la evenimentul tau? Fie ca vorbim despre un eveniment corporate sau despre minunata voastra nuntă, fie că pur si simplu vrei să serbezi ceva în viata ta, OMG!Cabina Foto e acolo să te facă să auzi asta.

OMG Media dispune de 3 tipuri de cabine foto:

  • Închisă sau Clasica dar in acelasi timp ultramoderna, este o cabina foto in adevaratul sens al cuvantului. Efectul magnetic pe care-l are datorita misterului ce se creeaza in jurul ei este amplificat si de hohotele de ras ce se aud din interior. 
    Designul modern nu o lasa neobservata nici chiar cu lumina stinsa, iar invitatii vor vedea in orice moment al petrecerii unde este si de unde ridica pozele care se printeaza, imediat dupa sesiunea din cabina foto.
    Cum functioneaza? Invitatii tai vor intra in spatele draperiilor negre sau albe, si feriti fiind de privirile celorlalti invitati se manifesta in voie si fac cele mai haioase fotografii.
    Daca esti tentat sa crezi ca in cabina foto OMG! Iinchisa nu incap prea multi petrecareti,  o sa te contrazicem usor cu toate pozele pe care invitatii nostri le-au facut deja. Iti spunem doar ca incap lejer 6 persoane iar recordul este de 12 prieteni 🙂 deci putem elimina acest mit, pentru ca in OMG! Cabina Foto Inchisa incape toata famiglia :-).
    (https://www.youtube.com/watch?v=ITj4kSXynjg)
  • Deschisă sau Open Booth, unde distracția este totala și la vedere. Aici râsetele si bucuria vor atrage atenția oricărui invitat oricât de conectat ar fi  la telefonul mobil. Este mai degrabă un photo corner decât o cabina foto sau mai englezește open booth. Cocheta și ușor de amplasat datorita dimensiunilor reduse,  OMG! RETRO BOOTH se integrează ușor in orice locație oricat de mica sau pretențioasă ar fi.

Fundalurile folosite la realizarea fotografiilor in fata cabinei foto  pot fi atat uni cat si paiete colorate dar si vestitul green screen care te poate teleporta oriunde.  Se poate folos chiar si fundalul locatiei unde este amplasata cabina foto.


OMG!Cabina Foto este potrivita pentru orice tip de eveniment nunta, botez, petrecere corporate sau aniversare, lansarea unui produs sau promovarea unui brand.

Oglinda Foto, ultima găselniță în materie de distracție, tehnologie și design cochet, toate înglobate într-o oglinda retro care va atrage toate privirile invitaților tăi. Va puteti admira din cap pana in picioare si dupa ce va aranjati tinuta, puteti face cele mai traznite fotografii. Diferit fata de cabinele foto clasice este ca invitatii pot lasa mesaje scrise, pot pune emoticoane haioase imediat ce poza a fost facuta si asta cu degetul direct pe oglinda foto OMG!, ca doar am zis ca este touchscreen. Adica da, semneaza pe oglinda si apare intr-un colt pe fotografia printata! Sesiunile de fotografii sunt condimentate cu multe animatii haioase, acest lucru amplificand zambetul protagonistilor din fata oglinzii.

 

Pe scurt pachetele pot conține:
– fotografii printate nelimitat pe perioada închirierii;
– print rapid și de calitate superioară, rezistent la apa și UV (tehnologie de printare prin sublimare nu cu cerneala Inkjet, cerneală care se decolorează în câteva luni de zile);
– design personalizat pentru print oferit gratuit la orice pachet de inchiriere ales. Un grafician profesionist OMG! se va ocupa ca imaginea printului vostru sa fie una impecabila si in ton cu evenimentul vostru. 
Va face simulari pentru ca voi sa stiti  dinainte cum va fi poza printata.
– poza voastra pe print. Daca nu doriti sau nu aveti efectiv timp sa veniti cu fiecare invitat sa faceti poza la cabina foto, dar va doriti ca ei sa aibe o poza cu voi, nimic mai simplu. Veti face primi poze la cabina foto OMG! iar operatorul va pune in grafica de print poza aleasa de voi, astfel toate pozele printate vor contine si poza voastra.
– print format 10×15 sau strip 5×15 cm pentru un plus de originalitate;  
– fotomagneţi tip banda sau pe toată fotografia, pentru o oferi o mărturie completă;
– Guest Book Standard sau Premium în care invitații voștri vor lipi câte o fotografie făcută la cabina și vă vor scrie o urare astfel încât veți avea la sfârșit un album cu poze haioase și mesaje, pe scurt mărturia dumneavoastră de la invitați; Copertele guestbook-ului pot fi din lemn sau din piele ecologica, ambele fiind personalizate gratuit in functie de grafica evenimentului vostru.
*Vezi modelele pe site https://omgcabinafoto.ro/produse
– plicuri pentru poze, astfel incat fiecare isi poate pastra printurile facute la cabina foto. Pe spatele plicurilor am lasat invitatilor cateva indicatii despre cum si de unde pot descarca pozele digitale invitatii tai.
– Copacel cu amprente sau wedding tree . Pe sasiul de lemn imbracat cu material canvas invitatii pot scrie urarile lor, pune amprente sau semnaturi astfel incat la final vei avea un tablou in adevaratul sens al cuvantului unde artistii au fost chiar invitatii tai care s-au amuzat au socializat si s-au intrecut in mesaje si amprente cat mai colorate.
– galerie online privata cu toate pozele printate la evenimentul vostru, astfel invitatii tai nu te vor stresa a doua zi cu intrebari de genul “ne trimiti si noua pozele de la cabina?”
– o ora de așteptare bonus, pentru ca momentul de începere al distracției în cabină să fie cel mai potrivit;
De exemplu: dacă recepția invitaților este la ora 19:00, noi vom aștepta, gratis, o oră să se strângă toți invitatei și apoi vom da drumul, deci cabina este prezentă, montată dar nu va funcționa;
– dubluri, tripluri, cvadrupluri :) la fotografiile printate, în cazul în care se fotografiază grupuri mai mari;
– multă recuzită haioasă inclusă, cel puțin 50 piese diferite;
– Green Screen sau Chroma Key este acel fundal verde cu care putem schimba digital fundalul pozelor. Astfel veți putea avea până la 12 fundaluri diferite care se vor schimba aleatoriu în poze (optional);
– personal calificat care vă va asista pe toata durata evenimentului;
– posibilitatea urcării pozelor instant pe Facebook sau trimiterii acestora pe email direct de la cabina foto, gratuit;
– toate fotografiile digitale (atât cele individuale cât și colajele, plus fișierele GIFF (animate) generate din colajele de poze) predate pe stick USB la finalul evenimentului
– multa distracție :)

Toate Cabinele Foto OMG! se bucura de dotarile unui mini studio foto, ceea ce insemna ca nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand vine vorba de calitatea pozelor. Folosim aparate foto DSLR si surse de lumina profesionale, totul pentru un rezultat printat impecabil pe imprimante cu sublimare termica. Cum? Subli ce?  Adicaaaa, pozele printate in photo booth sunt rezistente la apa si UV si o sa le poti tine pe frigider multi ani, fara ca ele sa se degradeze in vreun fel. Doar cu foarfeca…

Daca vrei sa te convingi si vrei sa vezi cu ochii tai produsele sau pur si simplu vrei sa-ti cunosti furnizorul de “amintiri haioase” inainte de eveniment, te asteptam la sediul nostru la o cafea sau un ceai cald si-ti vom raspunde la toate intrebarile.

Contact OMG!Cabina Foto

Visit Project
Client: OMG!Cabina Foto
Location: Bucuresti