Despre Mugur de ZOF

Mugur de ZOF este un brand de design și producție de evenimente inspirate din natură. Specializat în nunți, evenimente și căsătorii intime ( let’s say elopements ) peste tot în țară; nu iubim altceva, decât să creăm concepte unice, cu atenție către detalii pentru fiecare dintre clienții noștri.

 

Povestea numelui a pornit de la dragul Iuliei pentru lemn și flori, pasiuni dobândite de la părinții ei, prezența obiectelor de lemn devenind astăzi semnătura Mugur de ZOF, nelipsită la fiecare proiect. Îmbinarea celor două cuvinte transmit cele mai importante valori după care ne ghidăm, ’’mugur’’- ideea de reînflorire, adaptarea la tendințe, locuri și bucuria de a ne reinventa de fiecare dată păstrându-ne însă autenticitatea și creativitatea, iar ‘’ZOF’’ – vine din greaca antică ‘’sophós’’ (’’înțelept’’, ’’wise’’) și cuprinde toate celelalte valorile în care credem – iubire necondiționată, echilibru, educație/dezvoltare.

 

Mai presus de orice iubim oamenii și adunările intime pline de emoție, acele momente care ți-ai dori să dureze pentru totdeauna.

Credem în cultivarea și hrănirea unei relații cu comunitatea noastră de creativi și în a lucra unul cu celălalt, lăsând la o parte ideea de concurență. Credem în puterea comunității și iubim în fiecare moment tot ceea ce facem.

 

Pentru noi, fiecare proiect, design, nuntă este special și alegem să dăm totul pentru a realiza un eveniment cu adevărat unic. Ne entuziasmăm la fiecare poveste de-a voastră și ce ne dorim este să vă știm relaxați, fericiți și încrezători.

 

De ce facem ce facem?
Ne plac evenimentele restrânse, unde putem crea spațiii care să te uimească, să te facă să te simți special, apreciat și mândru, să simți prin toți porii vibrația fericirii.
Suntem pregătiți să călătorim oriunde în țară, și vom face orice pentru a vă îndeplini visul și pentru a vă vedea încântați de designul și detaliile create pentru voi, pur și simplu asta este ce ne împlinește.

Părăsim fiecare proiect din care facem parte cu o bucurie imensă, o mândrie copleștioare și cu drag de voi.

O spunem cu recunoștință: ‘’ne iubim cu adevărat meseria’’.

Echipa noastră este mică și intimă. Glumeață și simpatică. Reală și atentă.
Întodeauna profesionistă și credeți sau nu … chiar și distractivă.

Suntem nerăbdători să ne povestiți despre voi.

Contact Mugur de ZOF

Visit Project
Client: Mugur de ZOF