Despre Mihai Marcolt

Salut!


Eu sunt Mihai Marcolt. De profesie inginer, iar in viata de zi cu zi tata si sot. Fotografia pentru mine a devenit un mod de exprimare, pe care il cautam de multa vreme. Imi plac in general oamenii si trairile lor, iar prin intermediul camerei foto am incercat de fiecare data sa le surprind in apogeu.
Am constientizat importanta fotografiilor dupa nasterea fetitei noastre, moment in care am observat ca timpul intr-adevar zboara si ca imi doresc sa imortalizez tot ceea ce este legat de ea, fiecare zambet, fiecare lacrima, fiecare emotie, pe care astfel sa o pot retrai si peste ani.


Acelasi lucru vreau sa il fac si pentru tine. Fotografiez in stil documentar si pe cat posibil nu vreau sa intervin in desfasurarea evenimentelor, nu vreau sa regizez nimic ci doar sa iti surprind emotia in cele mai importante momente ale vietii tale si la final sa ramai cu mai mult decat fotografii, cu amintiri.


Imi doresc sa colaborez cu oameni sinceri, care nu se ascund si care se bucura de viata.
Ceea ce vei vedea in portofoliul de aici sunt imagini in alb-negru, care pe mine ma reprezinta cel mai bine, dar fotografiez si color, asa ca nu te speria si verifica si ceea ce am postat pe site-ul meu.
As fi incantat sa ma angajezi doar pentru ca iti plac fotografiile si felul meu de a vedea lucrurile. Voi acoperi toata ziua nuntii, plus un album cu fotografiile din aceasta zi minunata si alte surprize. 


Cum ti se pare?
Da-mi un semn si ne putem intalni pentru a stabili mai multe detalii despre evenimentul tau. Eu sunt in Bucuresti, dar ma pot deplasa oriunde in functie de eveniment.

Contact Mihai Marcolt

Visit Project
Client: Mihai Marcolt
Location: Bucuresti