Despre MHN PICTURES

MHN Pictures

Suntem Andra si Mihnea iar pasiunea noastra pentru fotografie a fost cea care ne-a transformat in cei ce suntem astazi. Fotografia nu este pentru noi doar un job, a devenit un stil de viata. Vedem momente extraordinare intamplandu-se, oriunde.

Ne dorim sa intalnim cat mai multi oamenii care apreciaza fotografia de calitate, fotojurnalismul, emotiile pure si surprinderea unui eveniment in toata splendoarea lui – de la mici detalii, pana la momente care se intampla si carora noi “le dam viata” doar pentru ca ne place sa privim acolo unde nu se gandeste nimeni sa priveasca, transformand un moment ordinar intr-unul extraordinar.

Fotografie. Culori. Lumina. Perspectiva. Detalii. Momente. Rabdare. Asa arata o poveste, cel putin, asa cum stim noi.

Ne plac petrecerile bune, adunarile cu oameni cool, iubim muzica, cinematografia si ne pasioneaza designul de interior. A, si iubim animalele. Zambim mult si incercam mereu sa vedem partea plina a paharului…de cocktail. Credem ca povestile sunt istorisite pentru a ne vindeca, pentru a ne elibera sufletul sau pentru a ne incarca si a ne da forta. In oricare situatie, noi suntem acolo sa le fotografiem, in culori vibrate sau intr-un alb-negru emotionant.

Contact MHN Pictures

Visit Project
Client: MHN Pictures
Location: Bucuresti