Despre Marius Marcoci

Marius Marcoci fotograf profesionist de nuntă


Fotografia, pentru mine, reprezintă un mod de a te exprima. De aceea încerc întotdeauna să aleg cadre care să lase un gust plăcut privitorului.
 Am ajuns să lucrez în fotografia de nuntă mai mult din curiozitate. Ulterior am descoperit cât de frumos se dezvoltă această ramură a fotografiei de eveniment și evident dorința mea de a face parte din acestă comunitate.


 Tot timpul încerc să dau o mare importanță la toate aspecte esențiale. Felul în care lumina îți pune în evidență subiectul, poziția acestuia, expresivitatea, compoziția cadrului final și momentul declanșării. Acesta este cel care face diferența între o fotografie bună și una excepțională. Astfel prin fotografie poți surprinde multe detalii: atitudine, stare, trăiri dar și emoții care nu tot timpul pot fi dezvăluite cu ochiul liber.


 Cred că în momentul în care o fotografie provoacă o reacție și crează un răspuns emoțional atunci te face să te simți într-un anumit mod. Înseamnă că acea fotografie funcționează.
 Stilul meu în fotografia de nuntă este o combinație de două concepte: fotojurnalismul și fotografiile regizate sau mai bine zis cu îndrumări de la fotograf. Fotografiile mele îmi doresc să prezinte în cel mai frumos mod posibil detaliile surprinse. Să capteze esența relațiilor dintre oameni, sentimente, pasiuni, trăiri. Să surprindă distracția din timpul petrecerii prin imagini naturale, plăcute, relaxate și autentice care să reflecte personalitatea.


 Alegeți fotograful care îți va fi alături toată ziua. Persoana care va crea cele mai frumoase amintiri ale evenimentului. Omul care să fie pe aceeași lungime de undă cu voi. Pentru că astfel nu alegeți doar un portofoliu ci o serie de calități.


Sunt foarte prietenos! Vă dau multă încredere să fiți voi înșivă, să fiți veseli și să vă comportați cât mai natural și autentic.

Contact Marius Marcoci

Visit Project
Client: Marius Marcoci
Location: Craiova