wedmag plus

Despre JADORIS PHOTOGRAPHY

Suntem Adina si Andrei, un tanar cuplu îndragostit de fotografie si de frumos. Ne place sa spunem povesti, insa fara cuvinte, doar cu ajutorul fotografiilor noastre. Ne bucuram de fiecare poveste ca si cand ar fi povestea noastra. Urmarim sa surprindem spontanietatea, imprevizibilul si momentele unice, incercam sa va spunem povestea in modul nostru unic, cu voi ca personaje principale, o poveste ce veti vrea sa o revedeti peste ani si ani.

Credem cu adevarat ca acesta este cel mai bun mod de a spune o poveste si abia asteptam sa o spunem pe a voastra.

Testimoniale

Dragii nostri, se implineste aproape un an de cand am facut cunostinta. Cuvintele sunt de prisos cand vine vorba despre maiestria cu care realizati fotografiile. Va multumim, va apreciem si va recomandam tuturor care vor sa aiba o amintire memorabila din ziua mult visata! P.s: Albumul face senzatie de fiecare data ce il deschidem pentru a le arata prietenilor fotografiile. Va pupam, prieteni! For sure, nu mai scapati de noi!♡
Cea mai dificila sarcina a noastra, in calitate de miri, a fost sa alegem fotografii. Cand am gasit site-ul celor de la Jadoris am fost placut impresionati si le-am scris. Ne-au raspuns super rapid si am stabilit o intalnire pe skype, noi fiind din Bucuresti. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere. Sunt niste oameni extraordinari si niste fotografi pe masura. Suntem foarte incantati de materialele primite! Atat pozele cat si albumele sunt superbe! Va multumim din suflet pentru tot!
Ziua nunții este considerată a fi cea mai frumoasă zi din viața mirilor. În calitate de miri noi investim multe vise, timp, energie și, nu în ultimul rând, bani, astfel încât totul să fie perfect. Pentru ați aminti de aceasta zi ai nevoie de niște fotografi buni, care atunci când te uiți la poze să poti să retrăiești momentele frumoase din ziua nuntii. Voi ați fost pentru noi acest tip de fotografi. Suntem super încântați de pozele primite. Recomandăm cu încredere!

Contact Jadoris

Visit Project
Client: Jadoris Photography
Location: Sibiu