Despre Iurasog Alexandru

Alex: tata, sot, prieten, moldovean la origine si…fotograf.
Am inceput cam tarziu si din pura curiozitate in 2009; ulterior curozitatea s-a transformat in hobby, apoi intr-o pasiune puterinca si, dupa cativa ani, a devenit parte esentiala a vietii mele si modul prin care imi hranesc spiritul si trupul.

Se spune ca toate lucrurile trebuie facute si traite la timpul lor; pentru ca nu se mai intorc…cel putin nu in aceeasi forma. Singurul lucru pe care il avem in comun este unicitatea. La fel sunt si momentele din viata noastra: unice. Mi-am dat seama ca prin fotografie as putea sa opresc timpul in loc, aceste momente devenind mult mai clare, mai colorate si mai pline de viata decat in amintirea noastra. Am datoria dar si privilegiul de a surprinde acele momente si emotii unice pentru ca voi sa le puteti pretui pentru o viata.

In stilul meu fotografic ma inspira frumosul si bunul gust din lucrurile si trairile naturale, simple si sincere. Fiecare eveniment din viata unui cuplu il consider o poveste in care detaliile conteaza pentru ca ele fac diferenta. Daca aveti o poveste frumoasa pe care o pretuiti si vreti sa o lasati amintire si urmasilor vostri, ati nimerit unde trebuie. Voi fi cel care scrie povestea voastra dar nu in cuvinte, ci in imagini.

Contact Iurasog Alexandru

Visit Project
Client: Iurasog Alexandru
Location: Craiova