wedmag plus

DESPRE IONUT DIACONESCU FOTODIA

Majoritatea mirilor sunt multumiti de alegerea facuta in privinta fotografului pentru nunta.
Sunt multumiti pentru ca imediat dupa nunta isi pot aminiti emotiile si micile detalii din ziua respectiva indiferent la ce fotografii se vor uita.

Dar ce se va intampla peste multi ani, atunci cand ei nu isi mai pot aminti in detaliu acea zi?
Vor fi acele fotografii capabile sa spuna povestea sau sa transmita emotiile si bucuria incat sa le poti simti chiar daca nu ai fost prezent?

Am inceput acum cinci ani pe acest drum si dorinta de a le oferi clientilor mei fotografii cu valoare in timp ma motiveaza la fiecare eveniment.

Video

Testimoniale

Multumim Ionut! Multumim Fotodia! Pozele au fost exact cum ne-am dorit, intime,naturale, momente atat de frumoase intre miri, familii si prietenii, toate suprinse perfect. Dupa ce evenimentul a trecut, au venit pozele :D Este de prisos sa spun ca erau perfecte, erau fotografiile care ne surprindeau pe noi, familia, momentele noastre, exact asa cum ne-am dorit: natural, viu, emotionant, frumos, just perfect:) In concluzie, iti multumim pentru amintirile pe care ni le-ai salvat atat de frumos si de abia asteptam un alt eveniment pentru a mai putea colabora!
Alina Negoita
Multumim acestei echipe minunate pentru tot, fara ei nunta noastra nu ar fi fost la fel… au fost mai mult decat niste colaboratori, au fost parte din povestea noastra, au facut.o mai frumoasa. Suntem fericiti ca v-am avut alaturi si va multumim pt munca pe care ati depus-o. V-am dat votul nostru de incredere la cel mai important eveniment din viata noastra si o vom face in continuare ori de cate ori vom avea ocazia. Le recomandam tuturor celor care(ca si noi acum ceva timp) cauta cea mai buna echipa, sa va aleaga si nu o sa le para rau. Va multumim si ne declaram norocosi ca v-am intalnit!
Diana Lipa
Atunci cand v-am ales stiam ca sunteti buni, insa rezultatul final a depasit cu mult asteptarile! :) Ne gandeam cu groaza la sedinta foto insa…a fost minunat…Ne place ca totul este foarte natural iar pozele nu sunt deloc false! Iti multumim ca ai facut pozele sa “vorbeasca”, ca ne-ai facut sa ne simtim minunat, multumim pt rabdare, profesionalism, originalitate si creativitate! Am facut cea mai buna alegere, asteptam cu nerabdare viitoarele colaborari. :-)
Simona Ionela

Contact Ionut Diaconescu Fotodia

Visit Project
Client: Ionut Diaconescu
Location: Pitesti, Romania