wedmag plus

Despre IMOD FLOWERS

Imodflowers înseamnă Adriana și Cosmin și este un atelier de creație și artă florală cu un backround în arte plastice si design.


Ne ghidam viață de zi cu zi după niște vorbe celebre de-ale lui Einstein, care spunea despre cunoștințele unui om că sunt limitate, pe când imaginația este infinită.

Când intri în atelierul nostru privirea îți este luminată de florile ce așteaptă să se întâlnească într o formă unică, nemaivăzută, într un buchetel sau un tablou. Lumea noastra se învârte în jurul creaților florale, acestea sunt originale, rafinate și pline de viață.


Aranjamentele, cât și decorurile  florale rămân în memorie mult timp chiar și după ce acestea pălesc.


Pentru noi, nu există limită .Cautăm armonia sau din contră, specialul.
Credem că florile sunt elementul cel mai important al unui eveniment, ele creează atmosfera și dau tonul.


Ideile tale prind viața prin mainele “noastre”.

Testimoniale

"Aranjamente de vis! Super bun gust, multa culoare, imaginatie!!! Recomand! "
Simona
"Oameni talentati!!! Mereu incantat de toate creatiile lor! Cel mai special lucru este faptul ca tot ceea ce creeaza se bazeaza pe personalitatea fiecarui om. Love them!"
Catalin
"O echipa dinamica, de tineri talentati, pe care o recomand cu mare drag tuturor viitoarelor mirese si nu numai! Personalitatea, dragostea si dedicarea pentru ceea ce faceti au facut ca nunta visurilor mele creionata pe hartie sa prinda viata prin mainile voastre. Am trait o adevarata noapte de basm. .Ati depus o munca de calitate in planificarea si punerea tuturor ideilor si cerintelor in practica! va multumesc pentru implicarea si dedicarea de care ati dat dovada. PS: vom avea un nepotel:) abia astept sa planificam impreuna botezul! "
Luiza

Contact Imod Flowers

Visit Project
Client: Imod Flowers
Location: Bucuresti