Despre I DO EVENTS

Încă de la primii pași și până la întoarcerea din luna de miere, vreau să vă ofer experiența unui eveniment planificat impecabil, fără lucruri scăpate de sub control, dar încărcat cu emoție și bucurie. Pornind de la gusturile și stilul vostru, construim împreună un buget realist pe care mă voi asigura că nu îl depășim, iar apoi voi porni în căutarea furnzilor ideali pentru voi. Veți fi informați permanent privind stadiul în care se află organizarea și veți putea consulta timeline-ul pe care îl gândim împreună încă de la început, iar eu voi fi mereu doar la un telefon distanță. În ziua cea mare, programul, furnizorii și invitații voștri vor fi atent îngrijiți de către mine pentru ca voi să vă puteți bucura din plin de ziua în care v-ați spus unul altuia “I DO!”.

Îmi place să cred că în urma mea rămâne ceva. Iar miresele mele îmi confirmă: “Dupa colaborarea cu Irina îți rămân: amintirea unui eveniment de vis, “tăiat pe măsură”, un zâmbet larg și cald, un entuziasm molipsitor si un prieten drag.
Îți mulțumim, Irina, pentru diligență și profesionalism, dar mai ales pentru atitudinea pozitivă, înțelegerea și creativitatea oferite cu atâta generozitate! Ai surprins perfect esența noastră și ai redat prin fapte ceea ce noi nu reușeam să redăm în cuvinte.
Îmbrățișări, M&F “

Contact I Do Events

Visit Project
Client: I Do Events
Location: Bucuresti