Despre Gilmeanu Razvan

Serviciile oferite : fotograf profesonist de nunta, evenimente corporate.
Numele meu este Gilmeanu Constantin Razvan si sunt unul dintre fotografii cārora le plac lucrurile simple pentru cā simplitatea – in orice domeniu- va fi la moda si peste veacuri.


Imi mai place simplitatea pentru ca bucuria, fericirea, dragostea, viata sunt, in esenta, simple, doar daca alegem pur si simplu sa le traim. Astfel de momente simple imi place sa surprind: momentul in care mama isi imbratiseaza pruncul; momentul in care ochii iubitei ii soptesc logodnicului o promisiune ce se va intinde peste veacuri, momentul in care un bunic isi vede fiul sarutand fruntea nepoatei sale… momentul fericit.


Cu o astfel de motivatie in minte, intre anii 2011 – 2013 am urmat cursurile Scolii Populare de Arte si Meserii din Constanta – Arta Fotografica si pana in prezent am incercat sa ma perfectionez si sa invat de la cei mai buni.


Eu sper sa va convinga, intre altele, motivatia mea. Sunt intr-o permananta cautare a fericirii si as fi onorat sa-mi dati ocazia de a fi martor si la fericirea voastra!

Cu drag,
Rāzvan Constantin Gilmeanu

Contact Gilmeanu Razvan

Visit Project
Client: Gilmeanu Razvan
Location: Constanta