WEDMAG Premium

Despre Constantin Butuc

Sunt indrăgostit de dragoste și de atmosfera bucuroasă de la nuntă.

În calitate de fotograf de nuntă, de peste 15 ani, captez cu entuziasm toate momentele reale, naturale și emoționante ale nunții. Mă folosesc de abilitățile artistice pentru a crea fotografii unice si complet diferite.

Ziua nunții este plina de sentimente dintre cele mai diverse. Poți simți bucurie, indoială, iritare, uimire, obososeala. Fiecare moment din ziua nunții blochează emoții, gânduri și amintiri nespuse, care devin neprețuite în timp. Trăieste fiecare moment al nunții, îmbrățișează-ți părinții, râzi cu prietenii și dansează toata noaptea. Va voi ghida, direcționa si interacționa astfel incat sa vă simțiți confortabil și relaxați.

Sunt acel tip care te va urmari intreaga nuntă, atent la detalii si la emoțiile trăite. Sunt dedicat, deschis, jovial, energic, optimist, dar foarte serios in legatură cu fotografiile de la nunta ta.
Nu captez doar momente, ci o intreagă poveste.

Relaxați-vă și bucurați-vă de ziua nunții voastre, deoarece v-ați găsit fotograful!

Sunt aici pentru VOI! Hai sa captam împreuna imagini memorabile!

I am enchanted by the love and the joyful atmosphere of a wedding day.

As a wedding photographer for more than 15 years, I capture with great enthusiasm all the real, natural and emotional moments of the event. Due to my artistic skills, I create unique, completely original photography’s.

The wedding day is dominated by the most diverse feelings – you may feel happiness, doubtfulness, irritation, fascination, exhaustion. Every moment seizes emotions, thoughts and unimaginable memories that become priceless over the years. Enjoy each of these moments, hug your parents, laugh with your friends and dance all night long. I will guide and provide you with indications in a way that makes you feel comfortable and relaxed.

I am that type of guy that will be behind you at every step of the day, attentive to details and emotions. I am a dedicated, jovial, sociable, optimistic, full of life person, but very diligent concerning your wedding photographs.

I don’t capture only moments, but an entire story.

Relax and enjoy your wedding day, as you have already found your photographer.

I am here for YOU! Let’s capture together some memorable pictures.

Evenimente recomandate

Testimoniale

Nu cred că sunt suficiente cuvinte pentru voi! Un simplu mulțumesc nu ajunge! Datorită vouă am cele mai frumoase amintiri din cea mai frumoasă zi a vieții mele! Voi, cei care căutați o echipa profesionistă care să surprindă cele mai frumoase momente ale vieții voastre, vă puteți opri din căutat, sunteți pe pagina perfectă! Acești oameni sunt frumoși, haioși, plini de imaginație și cel mai important le place enorm de mult ceea ce fac!! Recomand Constantin Butuc Studio cu toată inima! Nu veți regreta!
Rotaru Andreea
Totul a fost că într-un vis frumos devenit realitate și expus prin imagini. De la ședința save the date făcută la aerodrom, ziua nunții în aer liber și trash the dress pe malul mării. Toate momentele noastre unice au fost surprinse cu profesionalism și pasiune pentru fotografie. Amintirile noastre se datoareaza vouă. . Recomand acești oameni deosebiți care acceptă orice fel de provocare. Suntem fericiți că v-am ales și că ați fost alături de noi la evenimentul nostru! Mulțumim din suflet! 😘
Cristina Florea
Ce pot spune? Mult peste așteptări, mult mult peste așteptări :) Iulia este o fată extraordinară cu o atenție la detalii rar întâlnită! Totul a fost excelent, de la decorațiuni, coordonare, până la micile detalii de care nu se poate ocupa oricine! Cine nu lucrează cu Joy Moments are doar de pierdut :) Mulțumim tuturor de la Joy Moments pentru nunta de vis! :)
Cristina Oana
Vrem să le mai mulțumim încă o dată echipei Constantin Butuc Studio pentru toate amintirile unice cu care am rămas! Profesionalismul, implicarea, creativitatea și căldura cu care am colaborat mă fac să recomad cu încredere echipa!! 5*
Simona Moroianu
O echipă de profesioniști. Avem niște poze de vis și o filmare la fel. Claritate a imaginilor impecabilă. Au fost mai mult decât o echipa care a prestat un serviciu, ne-au fost ca niște prieteni și pentru toate acestea le mulțumim. 😊
Roxana Marinciu
Poate subiectiv... dar pentru mine nu cred că ar fi fost cineva mai bun. Constantin? El iubește fotografia și dacă nu o iubește și face acest lucru doar pentru financiar devine și mai talentat ..deoarece îl transformă dintr-un bun fotograf și într-un bun actor . El transformă acele momente imperfecte în cele mai perfecte emoții lucrând cu plăcere cu oamenii din jurul lui. Tu poate te plictisești... el niciodată, el te motivează dacă ești plictisit sau obosit oferindu-ți din starea lui, din energia lui....
Lucian Candrea

Scrie-i lui Constantin Butuc

    Despre Constantin Butuc in WEDMAG