Despre FirstThing

FIRSTTHING este o echipa formata din Andra si Mihnea, sot si sotie, fotografi si graphic designeri, visatori si deopotriva profesionisti intr-ale nuntilor. Incantati de cunostiinta!

Impreuna am nascocit acest proiect, al invitatiilor de nunta cu fotografii, inspirati fiind de cativa prieteni de-ai nostri care isi cautau modele de invitatii pentru evenimentul lor. Ei isi doreau sa transmita ceva mai mult decat informatiile clasice. Isi doreau sa spuna ceva cu adevarat despre ei – nu doar sa se prezinte sub o tema anume sau un stil. Voiau sa fie ei actorii principali. Cum altfel se putea face asta mai bine decat prin niste fotografii frumoase care sa spuna o poveste, ori sa ilustreze ce simt ei unul pentru celalalt? Momente simple si de impact!
Modul nostru de lucru este foarte simplu – puteti alege unul din modelele noastre din portofoliu, ne intalnim si facem fotografiile, updatam cu detaliile voastre sau putem dezvolta impreuna un nou concept!

Intr-o era puternic digitalizata, cu totii simtim nevoia sa avem orice informatie la doar un click distanta. Iar asta e valabil si in cazul detaliilor despre nunta. Pentru a veni in ajutor, am creat o platforma online, personalizata cu informatii despre evenimentul vostru: detalii despre cununia religioasa, petrecere, trimiteri directe pe Google Maps, sau orice considerati voi ca este relevant. Nu in ultimul rand, o multime de fotografii create special pentru asta. Pentru ca e fun sa stiti cate zile au mai ramas pana la ziua cea mare, avem si un countdown. Putem include si informatii de ultima ora despre cununia civila si nu numai, iar pentru a va fi mai usor, am inclus si o sectiune de confirmari online si acces direct la baza de date. La cerere, putem adauga un video scurt cu voi, prin care le transmiteti invitatilor cateva cuvinte!
Ne plac momente autentice, emotiile reale, practicam fotojurnalismul si apreciem un design grafic simplu, curat, care sa puna in valoare fotografiile cu voi! Credem ca povestile trebuie spuse si daca vreti sa aveti parte de o poveste buna, trebuie sa fiti in ea! Noi suntem aici pentru a va oferi mijloacele necesare!

Ce ofera FIRSTTHING?
•       sedinta foto realizata de un fotograf profesionist, cu durata de 1h.
•       intre 1-6 fotografii editate pentru a fi utilizate in invitatie
•       pana la maxim 10 fotografii extra editate din sedinta foto
•       crearea unui design nou sau modificari asupra template-urilor deja existente
•       suport cu privire la alegerea unui concept potrivit pentru voi.

Contact FirstThing

Visit Project
Client: FirstThing Save the date