wedmag plus

Despre First Dance Studio

Sustinem ca primul dans la nunta trebuie sa fie un moment relaxat si cu sens. Nu doar niste pasi dansati crispat si cu o tona de emotii.

Ne dorim sa va distrati la nunta si pana la dansul mirilor. Nu sa asteptati cu nerabdare sa treaca acel moment pentru a incepe sa va simtiti bine.

Pentru eficienta maxima, cursurile de dansul mirilor sunt exclusiv private. Personalizam coregrafiile astfel incat sa vi se potriveasca. Ne adaptam dorintelor voastre si venim cu sfaturi si expertiza acumulata in cei peste 20 ani de cand suntem pe ringul de dans. De la pasi de baza, la coregrafii simple si natural executate si pana la coregrafii-contur care fac senzatie, va putem invata cam tot ce va doriti. Cam pe orice melodie. Pe care v-o putem si recomanda in caz ca nu aveti deja una in minte.

Desi suntem axati in special pe dansul mirilor, venim in intampinarea nevoilor voastre si cu alte doua cursuri: dans de societate (sedinte private) si Fit Bride (sedinte de grup).

Scopul nostru este sa va invatam intai sa dansati pentru voi. Iar abia apoi sa va invatam sa dansati la nunta – in general si in particular la dansul mirilor.

Video

Testimoniale

Experienta noastra in dans fiind egala cu zero, ne-am gandit ca ne sunt necesare cateva (sau mai multe!) lectii de dans pentru nunta. Antrenorul FDS a fost extrem de primitor si calduros cu noi, ne-a facut sa ne simtim in largul nostru de la inceput si ne-a demonstrat ca un pic de indrumare si repetitie ne pot transforma in dansatori chiar destul de buni! A avut rabdare cu noi si ne-a incurajat, adaptandu-se la nivelul asteptarilor noastre. Pana la urma dansul a iesit mult mai impresionant decat ne asteptam initial si a avut mare succes la nunta! Multumim First Dance Studio pentru tot!
Dani si Radu
Despre experienta orelor de dansul mirilor putem sa spunem ca am fost tratati cu profesionalism, dar si cu prietenie. Ne-am simtit foarte comod si deloc intimidati sau incordati. Daca ar fi sa reluam cursurile de dans, cu siguranta ar fi tot la First Dance Studio. Cine stie?! Poate cand vom fi nasi, vom face un dans cu finii!
Andreea si Marius
Stiam de la bun inceput ca pentru mine cursurile de dans vor fi o placere, insa nu mi-am imaginat niciodata ca va fi la fel pentru sotul meu! Dar atunci cand ai ca antrenor de dans o fire calma, cu multa rabdare, care stie sa dozeze lectiile in asa fel incat sa nu fii intimidat de coregrafie, te trezesti la final ca ai invatat sa dansezi cum nu credeai ca vei putea vreodata. Multumim mult! Recomandam First Dance Studio cu incredere!
Diana si Dragos

Contact First Dance Studio

Visit Project
Client: First Dance Studio
Location: Cluj-Napoca