Despre DENIS PREDESCU

Brand-ul “Denis Predescu”  a luat nastere in anul 1995 si se identifica prin recunoasterea nationala si internationala, marcata de numeroasele premii castigate, participari la evenimente de prestigiu, stagii si indrumari de competenta si inovatie la cele mai inalte standarde in sfera modei. 


Stilul caracterizator “Denis Predescu” este unul cu linii curate, taieturi novatoare, volume si proportii bine armonizate, cu accente de broderie haute-couture si decorativitate foarte elaborata, lucru care deriva si din studiile si pregatirea de arhitect a designer-ului.


Intreaga echipa  care sta in spatele brandului  a favorizat dezvoltarea functionala a acestuia in mai multe ramificatii: designul de rochii de mireasa si costume barbatesti de ceremonie,  de rochii de seara de lux, de costume barbatesti (casual-chic, clasice) si de teatru, film precum si alte directii ce deriva din cele mentionate anterior.


Experienta “Denis Predescu” este una definita de o executie manuala desavarsita prin detalii remarcabile si unice. Brand-ul respira fiecare valoare artistica si culturala, fiecare sensibilitate creativa a fondatorului “Denis Predescu”, iar odata cu pasirea in capsula atent creata ambiental  de pe Calea Victoriei, se acceseaza o dimensiune atemporala, ce incuneaza intreaga filosofie a creatorului de moda.

Contact DENIS PREDESCU

Visit Project
Client: Denis Predescu
Location: Bucuresti