Cutiuta cu Amintiri

Cabina foto a devenit în ultimii ani un serviciu nelipsit la petrecerile de nuntă, și nu numai. Fotografiile imprimate “pe loc” dar și atmosfera creată de accesoriile și mesajele amuzante se vor transforma în niște amintiri numai bune de pus pe frigider.
Ești pregătit să fii Jack Sparrow, cowboy, căpitan de aeronavă sau poate o vrăjitoare? La cabina foto te poți transforma în toate în aceeași seară! Vrei să îi faci o declarație persoanei iubite? Alege dintr-o gama variată de mesaje pe cel mai potrivit!


Cutiuța cu Amintiri este o cabină foto deschisă, pentru a intra în poză toata gașca ta și pentru a vedea ceilalți ce bine vă distrați. Pentru că ne dorim ca amintirile să fie de o durată cât mai lungă, folosim aparatură profesională: aparat foto DSLR de mare rezoluție, pentru fotografii clare și pline de culoare, lumini profesionale de studio pentru ca fotografiile să aibă luminozitatea potrivită, monitor touch screen generos, să vă vedeți mai bine :). 


Nu în ultimul rând, cel mai important element este imprimanta cu tehnologie de laborator foto ce imprimă în doar 20 de secunde o fotografie de calitate superioară, ce rezistă la apă, praf și UV, chiar și la mâinile care ar dori să le distrugă. Spre deosebire de fotografiile imprimate inkjet (care după o perioadă se decolorează pe frigider), fotografiile noastre sunt protejate de un lac ce le face să reziste zeci de ani.


Avem o gama variată de fundaluri, din diverse materiale și culori, de la standardele paiete aurii sau cortina de catifea vișinie la fundaluri fluide cu elemente 3D. Pentru un fundal mai mult decât personalizat, vă punem la dispoziție green sceen-ul (tehnologia folosită în filme).
Cu ajutorul guest book-ului, invitații îți vor lăsa mesaje alături de fotografiile făcute la Cutiuța cu Amintiri. Acesta poate să fie personalizat și să fie în tematică cu fotografiile imprimate. Nu îţi fă griji, invitaţii vor primi o fotografie in plus pentru guestbook, alături de fotografia pentru frigiderul lor. Şi da, toţi cei din fotografie vor primi câte un exemplar!


Și pentru ca distracția să fie maximă, avem o gamă largă de accesorii (peste 500 de pălării, peruci, ochelari și peste 1000 de mesaje haioase).
Designul este personalizat pentru fiecare eveniment, iar dacă există o tematică o adaptăm şi noi la “papetăria” photobooth-ului.


Numărul fotografiilor este nelimitat, indiferent de pachetul ales şi magneţii de asemenea sunt incluşi.

Contact Cutiuta cu Amintiri

Visit Project
Client: Cutiuta cu Amintiri
Location: Botosani