wedmag plus

Despre Cristi Coman

Fiecare cuplu isi doreste ca ziua nuntii sa fie perfecta si sa-si aminteasca cu drag acele momente, dar timpul va sterge unele amintiri din mintea lor, insa aici intervenim noi pentru a le pastra tot restul vietii. Rolul nostru este de a surprinde emotia si de a reda acele clipe intr-un mod cat mai placut si cat mai aproape de realitate printr-un montaj ritmic cu miscari dinamice si atentie pentru detalii.

Testimoniale

Se spune ca in viata nimic nu este intamplator si acest lucru s-a dovedit si in cazul colaborarii de exceptie cu echipa Cristi Coman;) de departe a fost cea mai buna alegere video. Profesionalism, calitate, devotament, SERIOZITATE, sunt doar cateva caracteristici.
Dede Aisa
Multumim acestei echipe minunate pentru tot, fara ei nunta noastra nu ar fi fost la fel… au fost mai mult decat niste colaboratori, au fost parte din povestea noastra, au facut.o mai frumoasa. Suntem fericiti ca v-am avut alaturi si va multumim pt munca pe care ati depus.o. V-am dat votul nostru de incredere la cel mai important eveniment din viata noastra si o vom face in continuare ori de cate ori vom avea ocazia. Le recomandam tuturor celor care(ca si noi acum ceva timp) cauta cea mai buna echipa foto-video, sa va aleaga si nu o sa le para rau. Va multumim si ne declaram norocosi ca v-am intalnit!
Diana Lipa
In viata sunt putine lucruri ce conteaza cu adevarat iar doua dintre ele sunt reprezentate de povestea videografica in care au fost transpuse pe rand nunta noastra si botezul gemenilor nostri (Eric Nicholas si Patrick Andrei). Multumim Cristi Coman pentru ca datorita tie vom revedea si retrai peste ani cu aceleasi emotii zilele frumoase ce au alcatuit momente magice din viata noastra. Calitati : videograf priceput, inovativ, organizat, implicat, promptitudine, intelegere, calm, rabdator, profesionist. Recomand tuturor. In viziunea mea Cristi Coman este un videograf foarte bun avand in vedere ca l-am solocitat la atatea evenimente si l-am recomandat prietenilor. Va multumim pentru tot ce ati facut.
Silviu Silviu

Contact Cristi Coman

Visit Project
Client: Cristi Coman
Location: Pitesti, Romania