DESPRE CIPRIAN DUMITRESCU

 Nu cred ca am visat vreodata ca voi deveni fotograf. As putea spune ca am descoperit fotografia din pura intamplare. A fost in urma unui vis de a putea calatori in lume si de a cunoaste oameni si locuri noi. Aceasta intamplare mi-a pus aparatul foto in mana in urma cu mai mult de 10 ani.

Pana atunci nu nici nu ma gandeam ca as putea deveni fotograf. Pana atunci am schimbat tot felul de meserii, incepand cu cea de miner in Valea Jiului, tehnoredactor, functionar public, grafician si am obtinut o diploma de inginer mecanic!

Dar se pare ca odata ce am atins aparatul foto s-a intamplat ceva magic si am fost vrajit de el. Am descoperit cu ajutorul lui un alt mod de a privi lumea, de a calatori si de a cunoaste oameni si incet, incet visul meu a inceput sa prinda contur.

Prin intermediul fotografiei ajung astfel sa cunosc oameni super faini, oameni veseli si frumosi si sa calatoresc in locuri minunate. Dar pe langa toate acestea faptul ca sunt fotograf imi da satisfactia de a oferi oamenilor amintiri pentru o viata. Sunt amintiri create impreuna si care au in ele o picatura din sufletul meu!

Contact Ciprian Dumitrescu

Visit Project
Client: Ciprian Dumitrescu
Location: Bucuresti