Despre Cabina cu Zambete

Este atractiv sa iti faci poze care vor ramane dovezi incontestabile ale momentelor de nebunie alaturi de prieteni. Este si mai atractiv sa le faci intr-un mod profesionist. Cabina cu zâmbete este un Photo Booth care iti aduce o multime de avantaje:

Iti permite sa te bucuri de tehnologie moderna. De la aparatul foto performant, pana la imprimanta rapida, totul este modern. Pozele pe care le faci in Cabina cu zâmbete sunt tiparite si postate in acelasi timp pe retelele de socializare.
Este mobila. Cabina cu zâmbete vine acolo unde este nevoie de ea.
Este incapatoare. Poti sa iti faci poze alaturi de toti prietenii! Sau aproape toti! Sau poti sa iti faci poze de unul singur! Distractie sa fie!

Magic Mirror este un dispozitiv de fotografiere interactiva, care ofera oaspetilor tai o experienta de neuitat cand vine vorba de fotografii. Oglinda, care are dimensiuni full body length, are un design special, care le ofera celor din fata ei posibilitatea de a avea o experienta completa. Interfata prietenoasa a oglinzii ii face pe oaspeti sa se destinda, comunicand cu ei prin intermediul unui ecran tactil, care are insa si comenzi vocale personalizate in diferite limbi, in functie de preferintele fiecaruia. 

Hashtag Printer – Ultima technologie de printare a fotografiilor la evenimentu tau!
In ultimul timp tehnologia de tip photo booth a evoluat din ce in ce mai mult, de la photo booth-urile clasice, la oglinzile magice, iar acum la Hashtag Printer. Odata cu retelele sociale, puterea vizualului a crescut tot mai mult, dezvoltandu-se noi aplicatii pentru fotografii, poate cea mai cunoscuta fiind Instagram. Pe langa filtrele bine-cunoscute, Instagram mai este cunoscut si pentru folosirea hashtagurilor, care au devenit un trademark al retelei. Hashtagurile sunt folosite atat pentru a descrie imaginile si locurile in care au fost facute pozele, cat si pentru branding: mai nou, fiecare companie sau eveniment are un hashtag personalizat, pe care il folosesc oaspetii unui eveniment pentru a descrie prin intermediul pozelor atmosfera si momentele traite.

Contact Cabina cu Zambete

Visit Project
Client: Cabina cu Zambete
Location: Cluj Napoca