Despre BARBLADE EVENTS

Salutare! Barblade aici. Ma reprezinta o echipa de oameni entuziasti care cred in mine, care imi impartasesc viziunea si sunt gata sa mearga pana la capat pentru a ne atinge scopul suprem. Si anume sa schimbam complet atmosfera unei petreceri aducand alaturi de voi ceea ce conteaza mai mult…bucuria. Vrem ca tu sa ai pe cineva sa-ti fie alaturi pana la sfarsit, o echipa pe care te poti baza si de unde primesti ajutor neconditionat, si mai ales sa poti beneficia de  un service facut de niste oameni carora le pasa, carora le place meseria lor si care inteleg rolul pe care il au in reusita unui eveniment.

CE SUNT?
Sunt un serviciu inovator care iti ofera experienta completa si nelimitata a unui BAR. Iar cand spunem bar, ne gandim la acel loc unde esti cu prietenii si te simti cu adevarat bine, unde primesti tot timpul bauturi bune, unde membrii staff-ului te fac sa te simti in largul tau.


DE CE?
Pentru ca in sfarsit se poate… Pentru ca tu si invitatii tai meritati sa aveti parte de ce e mai bun… Pentru ca nici o poveste grozava nu a inceput cu cineva mancand o salata… sau sarmale.


CE SE INTAMPLA?
Nu ramane ringul de dans niciodata gol. Nu ramane barul niciodata gol. Invitatii se ridica de la masa mai des, socializeaza mai mult, beau shot-urila bar, isi pot procura foarte repede o bautura. Zambesc mai mult. Se distreaza mai bine. Se va povesti de petrecere ta, poate si peste ani.

Contact BARBLADE EVENTS

Visit Project
Client: Barblade Events
Location: Bucuresti