Despre Atelier34

Numele meu este Raluca Oros și sunt designer vestimentar. În 2002 am absolvit Universitatea de Arte București, cu această specializare.


Acum 7 ani, am considerat că am acumulat experiența necesară pentru a-mi deschide propriul atelier. L-am botezat Atelier34. Multe lume mă întreabă: De ce 34? Simplu! Aveam 34 de ani când am pornit pe acest drum. Este un atelier mic și cochet aflat la poalele scărilor care urcă spre Podul Minciunilor și este LUMEA MEA. De aceea și prefer să lucrez cu programare. Ca să pot, în tihnă, să v-o prezint.


Toate creațiile mele sunt UNICAT, fie că este vorba despre rochiile de ocazie, fie că este vorba despre cele de mireasă. Prima rochie de mireasă am creat-o acum 15 ani, pentru prietena mea din copilărie. Ea a avut curajul de a-mi încredința o misiune atât de importantă, chiar dacă, fiind la începutul carierei, eram lipsită de experiență. M-am descurcat destul de bine, zic eu. Rochia a fost foarte lăudată, și asta, și din cauză că a fost ALTFEL.


Și asta mi-a dat curaj…curaj să fac rochii altfel. În anii care au urmat, câteva sute de mirese au purtat creațiile mele “altfel”. Pe toate le-am cunoscut personal. Pe toate am încercat să mi le apropii pentru a le putea consilia cât mai bine, și asta este, ceea ce cred eu că deosebește experiența de la Atelier34, de cea pe care o ai într-un magazin care comercializează rochii de mireasă, oricare ar fi el.


Știu cât este de complicat pentru o viitoare mireasa să-și găsească printre rochiile de serie, o rochie care să i se potrivească din toate punctele de vedere, care să simtă că este a ei. Am fost și eu mireasă, cu ceva timp în urmă….cu ceva MAI MULT timp în urmă…și am avut într-adevar avantajul de a-mi putea crea rochia singură. Dar nu a fost chiar așa ușor și trebuie să recunosc că am trecut prin aceleași frământări, prin care trece orice mireasă. Însă a trebuit să mă decid singură! Dacă veți alege să creem rochia împreună, voi, veți avea avantajul de a fi sfătuite de către cineva care judecă la rece, pentru că eu vă voi fi alături și vă voi arăta avantajele și dezavantajele fiecărei decizii. Le vom pune în balanță și vom trage linie.


După cum spuneam, nu a fost chiar ușor să-mi creez singură rochia. Aș putea spune ca am fost chiar o clientă dificilă. Poate chiar cea mai dificila clienta a mea…Dar m-am descurcat și atunci. Și așa mă descurc de fiecare dată, pentru că iau fiecare rochie de mireasă ca pe o provocare în a crea ROCHIA PERFECTĂ. Perfectă pentru persoana care o va purta.


Întotdeauna am considerat că această rochie, pe care se presupune că vei avea ocazia să o porți doar o singură dată în viață, trebuie să fie doar a ta, și să nu o mai vezi purtată de nimeni altcineva.
Trebuie să fie o bucațică din tine și din povestea ta de dragoste!


Te astept cu drag pe strada Ocnei la numarul 4 sa iti arat LUMEA MEA…Atelier34

Contact Atelier34