DESPRE ANDREI DUMITRACHE

Fotografie de nuntă în o mie de cadre și același cuvânt


Fotografia de nuntă înseamnă mai mult decât chipuri alăturate într-un cadru. Prin fotografii arăt că nu ai nevoie de voci ca să spui o poveste. Fotografiez din pasiune, pentru că trăiesc și trăiesc pentru că ceea ce fotografiez sunt momente în care mă pierd și eu. La final, fotografia de la nuntă trebuie să vă vorbească despre voi așa cum ați trăit ziua aceea. Și să vă spună că cineva v-a văzut, așa cum sunteți, așa cum a fost lumea în jurul vostru.

Eu fotografiez mereu un cuvant: VOI. Dar voi, spuneti povestea.

Stilul meu de fotografiere este în cea mai pare parte fotojurnalistic. Adică documentez evenimentul. Anticipez momente din experiență și surprind cele mai importate stări așa cum se trăiesc, fără să le regizez. Nu intervin asupra momentelor din cadrul evenimentelor. Fericirea vine oricum natural și așa o surprind.

Oriunde în lume, același stil, diferite povești

Mi-ar face plăcere să fiu alături de voi. Prin momentele voastre și în povestea care va prinde viață prin cadre. 
Dacă atunci când ți-o închipui vezi fotografii naturale, de atmosferă, momente la care poate nici nu te așteptai sau momente pe care nu îți închipuiai că va fi posibil să le captureze cineva, atunci permiteți-mi mie să vă fiu martorul și stilului meu să vă răsplătească încrederea. 

Contact Andrei Dumitrache

Visit Project
Client: Andrei Dumitrache