WEDMAG PREMIUM

Despre ALYSSA EVENTS

Noi suntem Alina si Alex, sot si sotie, cei mai buni prieteni si probabil si cea mai buna pereche cand vine vorba de luat cele mai bune decizii. Din pasiune pentru organizarea de evenimente, am cladit o echipa tanara si dedicata, si am numit-o Alyssa Events.
 
Suntem wedding planners si vom coordona intreg evenimentul vostru, oricare ar fi acesta. In plus, avem solutii ce tin de decor, aranjamente florale, logistica, photoboothOglinda Magica, candy bar, printuri, baloane, lumini, pana si banduri, DJs sau chiar echipe de documentare fotografica si videografica a evenimentului.
 
Stiam deja ca ziua nuntii este coplesitoare si plina de emotii, dar avem incredere ca alaturi de noi ziua voastra va deveni una relaxata din toate punctele de vedere.
 
Alyssa Events este pentru VOI. Cine sunteti voi, oare? Pentru echipa noastra sunteti cei mai importanti. Fie ca sunteti un cuplu ce s-a decis sa organizeze cea mai faina nunta sau un cuplu ce vrea sa faca un styled shooting, fie ca sunteti proaspeti parinti sau chiar oameni ce lucreaza in corporate, serviciile noastre se vor plia pentru fiecare dintre voi.
 
Ne pozitionam ca o agentie full service si promitem un lucru simplu si specific, pe care il vom face cu draga inima, de fiecare data – povestile noastre vor deveni amintirile voastre. Avem multe povesti si suntem dornici sa le impartasim cu voi. Sa stiti ca ne gasiti la sediul nostru din Brasov, unde suntem inconjurati de flori si zambete!

We are Alina and Alex, husband and wife, best friends and probably the best when it comes to decide what’s best for our team. We have a great passion for event planning and we’ve build a young yet amazing team we called Alyssa Events.

We are wedding planners and we will coordinate your entire event. Also, we have the best solutions for your wedding decor, flowers arrangements, logistics, photo-booth – Magic Mirror, candy bar, prints (wedding invitations, place card and so on), lovely balloons, ambient lights, bands, DJs, even some amazing teams of photographers and videographers.

Even though your wedding day could be overwhelming and full of emotions you can trust us, we will take care of every aspect so that you can just relax and enjoy everything!

Alyssa Events is for YOU! Who is “who” you might ask. For us, you’re the most important. You can be a couple planning for your big day, or planning a styled photoshoot, you can be young  parents that want a great baptism party or even a corporate representative in search for the perfect event planner team. Our services will match all of your desires.

We are a full service agency and promise one thing only, simple and specific: our stories will become your memories. We do have lot of stories and we can’t wait to share it wth you. You can always find us at our office in Brasov, surrounded by flowers and smiles!

Evenimente recomandate

NUNTA YAZ HARMAN

Ioana & Victor

NUNTA HOTEL KRONWELL

Vlad & Alexandra

Video

Testimoniale

Dorim sa va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi in cadrul evenimentului nostru si ati facut sa ne simtim ca intr-o poveste. Fumul dat in timpul dansului a fost extraordinar, ne-a conturat bine miscarile si a avut un efect minunat! Sevaletele au fost asortate in tonul culorilor noastre si s-au potrivit de minune, iar Dvs. ati dat dovada de mult profesionalism, am colaborat foarte bine, ati fost promti in a transmite raspunsuri la solicitarile noastre si ati oferit un serviciu de calitate! Va multumim si ramanem in colaborare si pentru un urmator eveniment!
Ana
Multumim frumos pentru tot! Colaborare excelenta, servicii de prompta calitate, profesionalism si concentrare! Aranjamentul floral foarte frumos, conform asteptarilor. Va multumesc ca ati contribuit la implinirea unui vis frumos.
Alexandra
Sa colaboram cu oameni ca voi a fost cea mai buna alegere! Sunteți foarte buni in ceea ce faceți și asta a făcut ca evenimentul nostru sa fie unul perfect așa cum ne-am dorit! Cu siguranța la următorul eveniment tot voi veți fi alegerea noastră!
Andreea
Multumim Alyssa Events pentru frumoasa organizare de care am avut parte. Aranjamente florale superbe, prajituri delicioase si oameni minunati. Mult succes în continuare!
Violeta
Vă mulțumim pentru tot, sunteți o echipă foarte faina și ne bucurăm că v-am ales pentru evenimentul nostru! Recomand cu drag oglinda magică, accesoriile, fumul pentru dansul mirilor! Guestbook-ul este minunat!
Geanina
Mulțumim, pozele sunt grozave! Oglinda a fost atracția nuntii toată lumea a plecat acasă măcar cu o fotografie. Sunteți o echipa super și oferiți servicii de calitate. Va mulțumim și pt fumul greu la dansul mirilor și artificiile care au fost de neuitat datorita serviciilor voastre am avut o nunta superba!
Marina

Scrie-i echipei ALYSSA EVENTS

    Despre ALYSSA EVENTS in WEDMAG

    Visit Project
    Client: Alyssa Events
    Location: Brasov