Să ieși din anonimat în ceea ce privește organizarea nunțîi perfecte este o adevărată încercare. În acest sens, o tematică complementară cu personalitatea cuplului poate fi elementul cheie în succesul evenimentului mult așteptat.

Nuntă tematică tropicală

Tropicele sunt o sursă continuă de inspirație pentru design-ul interior, automat și pentru organizatorii de evenimente. Umbra palmierilor, briza apei și păsările viu colorate sunt doar câteva elemente care contribuie la tabloul în care urmează să fiți transpusi. Așadar, care sunt primii pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a începe organizarea propriu zisă? La Conac by Residence Hotels îți va dezvălui în următoarele paragrafe!

nunta cu tematica tropicala la conac

Primul pas? Locația!

Locația este unul dintre detaliile decisive în succesul unei nunți de neuitat. Ce îți sugerăm? Oferă timp procesului de căutare și selecție a locului unde urmează să îți clădești povestea mult așteptată.
După cum poți observă din pozele de mai sus, locația ‘La Conac’ este mediul perfect pentru organizare unei astfel de nunți tematice, punând la dispoziție o piscină în aer liber și o terasă de vara complet dodata. Conacul este poziționat departe de murmurul orașului, acest detaliu fiind esențial în organizarea unui eveniment în aer liber.
Tip: atunci când ești în căutarea unei locații pentru a găzdui evenimentul tău cu tematică tropicală o varianta în aer liber îți oferă mai multă libertate în ceea ce privește decorul

nunta cu tematica tropicala la conac


nunta cu tematica tropicala la conac

nunta cu tematica tropicala la conac

Aranjamentele florale

Aranjamentele florale pot duce evenimentul tău la următorul nivel, fiind baza de la care pornește tabloul nunțîi tale după alegerea locației. Viu colorate, oferind volum decorului tău, ele pot transformă ambientul radical. Fie că este vorba de arcade înalte îmbrăcate în palmier sau realizarea unui tavan ‘viu’, te îndemnăm să lași frâu liber imaginației și să transformi locația în propria pădure tropicală.

Tip: decorul piscinei poate fi un element surpriză de neuitat pentru invitații tăi (încearcă utilizarea unor figurile gonflabile divers colorate sau a unor decorațiuni precum nuferi ce pot pluti pe apă).

nunta cu tematica tropicala la conacnunta cu tematică tropicala la conac

 

Meniul

Meniul este de asemenea o piesă importantă în puzzle-ul tău. În acest caz, un meniu internațional este varianta cea mai căutată. Ingredientele exotice nu ar trebui să lipsească din preparatele voastre, cât și din set-up-ul mesei.

Tip: un plus pe care îl poți aduce evenimentului tău cu tematică tropicală este un meniu de cocktail-uri realizate dintr-un mix de arome specifice tropicelor.

nunta cu tematica tropicala la conac

Nuntă tematică tropicală

Te-am făcut curios? Acestea ar fi primele 3 puncte din lista organizării unei nunți cu tematică tropicală propuse de La Conac by Residence Hotels. Dacă ești interesat de o astfel de nuntă tematică, te așteptăm să dezbatem despre acest subiect pe rețelele noastre de socializare: Facebook | Instagram

*****

[mc4wp_form id=”10653″]