Ai planificat o sedinta foto in ziua nuntii, nu-i asa?

Cand vine vorba de ziua nuntii, cu toti ne dorim cat totul sa mearga ca ceasul . De cele mai multe ori cuplurile stabilesc din timp itinerariul zilei. De la cat incepe maichiajul pana la ora la care incepe ceremonia la biserica si restaurantul, totul este calculat la minut pentru ca ziua este plina de evenimente si totul trebuie sa se desfasoare comform planului.

Printre minutele minutios repartizate, alocati si un timp sedintei foto pentru ca, normal, va doriti si un pic de timp pentru fotografii doar unul cu celalalt intr-o zi atat de aglomerata.

sedinta foto in ziua nuntii
Dar ce te faci cand din diverse motive nu mai ai timp de sedinta foto in ziua nuntii?

In general miri au in minte o locatie  – fie exterioara, fie interioara – aleasa din timp . Se gandesc si aloca suficient timp pentru a realiza o sedinta foto in ziua nuntii, una de exceptie daca se poate, dar se intampla ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ. Aici intervenim noi, fotografii si incercam sa fim cat mai creativi.

Noi, la Frame My Life am intalnit pe parcursul timpului tot felul de situatii neprevazute care pot aparea. De fiecare data incercam sa fim cu un pas inainte si sa rezolvam acest mic impas.

Ce solutii sunt?

Daca datorita intarzierilor neprevazute nu mai este timp pentru o sedinta pana seara, la restaurant putem rapi cateva minute si ne putem juca cu decorul, luminile si ornamentele localului. Mereu incercam sa fim cat mai creativi pentru ca nici o nunta nu este ca cealalta.

sedinta foto in ziua nuntii

Localul, pe langa rochia de mireasa si costumul mirelui, este cu grija ales de voi si reflecta o parte din personalitatea voastra. Decorul l-ati ales cu grija, fara indoiala- putem profita de el si putem da o nota personala pozelor voastre. Plus ca in toata agitatia si distractia, sedinta foto de la restaurant vine si ca un moment de relaxare.

Daca este innorat si ploua, nu trebuie sa va descurajati! Pentru cei mai curajosi, putem iesi si in ploaie pentru cateva cadre! Ati vrut o sedinta outdoor… putem inca sa o facem. Picaturile de ploaie mereu ofera acea nota de romantism care este numai potrivita pentru ziua nuntii! Asta pe langa efectele ce pot fi create cu ajutorul picurilor de ploaie!

sedinta foto in ziua nuntii

Am avut un cuplu care si-a dorit foarte mult sa facem fotografii intr-o vila cu o structura arhitecturala impresionanta. Din pacate, in ziua nuntii au fost anuntati ca nu se mai poate. Am ramas astfel cu ceva timp suplimentar la indemana si ne-am indreptat cu totii spre restaurant. Insa pe drum am facut o mica oprire la Mc Donalds. Era foarte cald si atat miri cat si noi ne-am dorit sa mancam o inghetata. Si am ajuns sa facem poze chiar acolo! Mirii au fost incantati si au ajuns la restaurant cu zambatul pe buze, iar mai pe seara am continuat sedinta foto .

sedinta foto in ziua nuntii

sedinta foto in ziua nuntii

Cadre superbe pot iesi si in receptia hotelului chiar dupa ce s-au terminat pregatirile sau intr-un loc inverzit. Natura mereu iti va oferi privelisti minunate.

sedinta foto in ziua nuntii

Noi, la Frame My Life incercam sa fim cat mai creativi sa ne descurcam cu ce avem si sa ne bucuram alaturi de voi de de fiecare moment, incercand sa inlaturam presiunea retetelor si a lui “trebuie”.

Milena si Alexandru Grigore sunt fotografi profesionisti de nunta. Ei documenteaza momentele importante din viata voastra in cadrul Frame My Life Studio.

 *****

fotografii de nunta din romania