Cerere in casatorie

De ce sa organizezi o cerere in casatorie cu ajutorul unui profesionist? Pentru ca viata este alcatuita din momente care ar fi frumos sa fie savurate din plin. Fara sa te ingrijoreze organizarea lor.

O cerere in casatorie e un moment scurt. Insa iubita ta va avea stomacul plin de fluturi. Isi va simti inima ajungand la finish line ca dupa o cursa de 100 metri garduri.

Este mic, dar are insemnatate mare, indepedent de marime. Dar ce faci cu el e mai important decat cum e… Bineinteles ca la inelul de logodna ma refer :)

Cui i se adreseaza serviciul de proposal planning?

Ma adresez tuturor barbatilor pe cale de a face un pas mic pentru umanitate insa un pas mare pentru viata de cuplu. Sa ridice mana sus cine este in situatia de a-si cere prietena in casatorie…

Bun, deci tu esti! Fara intentia de a copia slogane publicitare in voga, iti spun ca de aici incolo ma ocup eu – Ioana Mihet, Your Proposal Planner.

Pot contribui la magia momentului cu sclipici, petale si tot tacamul. Nu imi propun sa fiu in competitie cu prietenii, fratii, colegii si amicii tai. Asta in caz ca te bazai pe ei pentru pregatirea unei cereri in casatorie. Ci doar sa te scutesc de o parte din stresul inevitabil in acest moment deosebit.

Iti propun sa fiu eu persoana care ii ajuta pe cei dragi sa te ajute pe tine! Pot fi persoana care o ajuta pe Ea sa spuna cel mai emotionant DA. Pana la cel de la nunta, desigur.

Proposal planning

Ziceam anterior ca e important ce faci cu inelul, cum i-l dai alesei inimii, nu cat de mare este diamantul. Desigur, sunt si exceptii de la aceasta regula.

Am vazut femei entuziasmate ca au fost cerute in casatorie cu inele din tulpini de papadie, pe un deal, la apus, sub un copac numai bun de scrijelit “X + Y = Love”.

Bineinteles, am vazut si multe reactii de genul: “ori ma ceri cum trebuie, ori nu ma ceri!” Asa ca presiunea este asupra ta, domnule potential viitor mire. Stai linistit, te pot ajuta! Indiferent daca iubita ta iubeste papadiile sau diamantele.

Vrei sa zica DA?

Probabil ai auzit de la cei din jurul tau care sunt deja casatoriti ca o nunta este foarte stresanta. De ce sa nu eviti stresul si sa apelezi la un profesionist inca de la primul pas spre Marea Zi?

In calitate de wedding planner, te pot ajuta cu mare drag cu nunta, dar si cu serviciile de proposal planning. Diversitatea si originalitatea sunt doua ingrediente cu care imi condimentez munca.

Pot sa vin in intampinarea dorintelor tale cu multe idei ce sigur o vor impresiona pe potentiala viitoare sotie.

Pe langa idei, pot veni cu propuneri de furnizori ce vor avea grija ca momentul sa fie imortalizat in imagini foto si video. Si cu altii care pot avea sarcini precum crearea unui decor de poveste sau pregatitul unei cine romantice.

Daca totul este sincer si real intre voi, va pot garanta ca “DA“-ul va fi rostit prompt dupa o cerere in casatorie marca IAM.

Promit sa aduc cu mine si baxul de servetele si trusa pentru retusarea machiajului ei :)

cerere in casatorie

Cum procedam?

Intai te astept la o poveste de pus la cale detaliile organizatorice ale momentului cererii in casatorie. Acea poveste poate sa fie si prin e-mail sau telefon. Iti recomand sa te intrebi intai daca iubita ta are cum sa vada acele conversatii, pentru a nu se strica surpriza. In cadrul discutiei noastre, iti voi da si un pont legat de cum sa ii iei masura inelului fara sa banuiasca nimic!

Iti povestesc tot atunci si despre cele mai interesante cereri in casatorie IAM.

Apoi te indrum spre o bijuterie pentru a-i alege inelul. Sau poti lasa asta pe seama mea si astfel nu trebuie sa justifici unde lipsesti si de ce ai fost in zona cutare, la ora cutare.

De asemenea, daca te ingrijoreaza ca cel mai bun prieten va uita inelul in ziua cu pricina, ii voi putea purta eu grija. Grija inelului, nu a celui mai bun prieten al vostru. Si in ziua Z, sigura ta activitate va fi sa ii adresezi Intrebarea.

cerere in casatorie

Gata cu ingrijorarile legate de un posibil refuz pe motiv de amploare a momentului cererii in casatorie!

Va fi o cerere in casatorie memorabila! Pot crea pentru voi o poveste de transmis din generatie in generatie.

 

Credit foto: Marius Turcu, SeSiVede Fotografie, PhotoOne

 

Save