Pentru reusita unei nunti, partea de organizare e esentiala. Geta Ungurean, wedding planner, ne spune azi cateva cuvinte despre cealalta lista extrem de importanta pe langa lista invitatilor:

Indiferent că hotărăști să îți plănuiești nunta singură, cu ajutorul prietenelor sau să angajezi un wedding planner, primul lucru care trebuie făcut este întocmirea unei liste.

În cazul în care alegi să angajezi un wedding planner, el ar trebui să îți pună la dispoziție această listă, personalizată în funcție de preferințele și alegerile tale.

geta ungurean, wedding planner

Unul din primele și cele mai importante lucruri pe care ești nevoită să îl faci, este stabilirea unui buget. Câți bani ești dispusă să cheltui pentru cea mai frumoasă zi din viață ta? Š

De-aici urmează greul. Pe cine îți dorești alături în ziua cea mare (pe lângă iubirea vieții tale bineînțeles :) Unde vrei să aibă loc ceremonia religioasă și recepția? Dacă vei angaja pe cineva să facă toate astea în locul tău, trebuie să iei în considerare faptul că wedding plannerul te poate ajuta nu numai cu idei ci și cu relațiile pe care le are. Nu uita că atunci când te-ai hotărât asupra unei locații, trebuie blocată data, astfel încât să fii sigură că în ziua nunții nu vei avea surprize.

geta ungurean wedding planner-2

Dacă nu ești una din acele mirese care s-a gândit toată copilăria la nunta sa, rezervă-ți o perioadă de timp în care să meditezi la acest lucru. Cum ai vrea să decurgă nunta ta? Îți dorești o formație care să cânte live, vrei un DJ? Vrei un fotograf sau preferi să mergi pe nouă invenție a americanilor – să le oferi invitațiilor câte un aparat de unică folosință, dândundu-le astfel posibilitatea să îți realizeze chiar ei pozele de nuntă? Cu siguranță va fi interesant să vezi cum s-au distrat invitații tăi. Asigură-te că cel care se ocupă de organizarea nunții tale îți știe toate doleanțele astfel încât dacă tu nu ești disponibilă, să poată lua decizii în locul tău.

 geta ungurean wedding planner-3

Dacă ești o mireasă căreia îi plac gadgeturile și aplicațiile ce fac viața mult mai ușoară, îți recomandăm să folosești o aplicație și pentru a-ți organiza nuntă. Una din cele mai cunoscute aplicații pentru mirese, este WeddingPartyApp. Aici poți să îți creezi propriul univers al nunții tale. De la trimiterea unor invitații virtuale, la împărtășirea anumitor povești (de exemplu: Cum v-ați cunoscut…) cu cei ce vor fi la nunta ta. După nuntă, toți cei care au participat vor putea împărtăși cu voi opinii, poze și amintiri.

O altă aplicație foarte utilă nu numai pentru organizarea nunții, ci și pentru viață de zi cu zi, este Evernote.

Sper că v-am oferit câteva informaţii utile. Dacă aveţi întrebări sau doriţi mai multe informatii, lăsaţi un comentariu aici sau scrieţi-mi pe adresa pr@getaungurean.ro.