A inceput sezonul targurilor si la Bucuresti.

Si vom incepe povestea noastra cu o mentiune – anul acesta EXPOMARIAGE si-a asumat mai puternic pozitionarea luxury, facand, din punctul nostru de vedere, un pas in fata. Furnizorii au fost mai putini, dar relevanti pe fiecare segment in parte. Cu alte cuvinte, mai putine pliante fara sens, mai putin agasare, mai frumos, mai usor de ales, mai eficient pentru expozanti.

Piesa centrala a expozitiei a constituit-o si in acest an standul Iris. La fel de impresionant, elaborat, gandit, dar intr-o directie modernista. Cu transparente si structuri arhitecturale. Mult verde, propuneri curajoase, bineinteles – imposibil de ignorat. Aveti mai jos cateva imagini graitoare.expomariage-bucuresti-2016-002 expomariage-bucuresti-2016-004 expomariage-bucuresti-2016-009

 

Dintre furnizorii importanti de logistica, Yes Events n-a lipsit nici de data asta. Am stat si putin la discutie cu fetele – pot doar sa va spun ca se anunta un an interesant!

expomariage-bucuresti-2016-027

Dintre creatorii de verighete, am retinut Zehava, Charleroi, dar si Saint Maurice, cu deja traditionala insula din centrul salii Constanta.

expomariage-bucuresti-2016-040

Cu certitudine insa inovatia acestui an se refera la Bucharest Bridal Show – colectiile de rochii de mireasa prezentate pe catwalk profesionist, in mici spectacole fashion. Va aratam mai jos una dintre creatiile noastre preferate, din colectia din acest an a Nataliei Vasiliev:

expomariage-bucuresti-2016-106

 

Dar nu putem sa nu notam si abordarea super curajoasa a brandului Marie Ollie:

expomariage-bucuresti-2016-180

Una peste alta, apreciem curajul organizatorilor de a-si asuma o pozitionare. Speram sa fie semnul unui trend si sa vedem in curand cat mai multe asemenea miscari curajoase, care nu pot fi decat in folosul expozantilor, dar si al vizitatorilor.

Ne auzim saptamana viitoare, cu un material de la urmatorul targ bucurestean. Intre timp va puteti delecta cu mai multe fotografii pe pagina WEDMAG.

A consemnat fotografic pentru WEDMAG Theo Manusaride Photography. Multumim!

 

In coperta – colectia Otilia Brailoiu Bridal.

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler