Din cand in cand, ador un album de nunta in care nu primeaza neaparat detaliile, in care nu se intrec culorile si formele intre ele, ci in care mireasa, mirele si invitatii  sint punctul central. Se transmite astfel un mesaj subtil prin care se arata ca principala atentie este data celebrarii momentului, bucuriei si emotiei . Raul Stefanescu a invaluit si acest album intr-o suava nuanta de pastel (care, imi pare, a devenit marca sa proprie) din care se disting gratios silueta Iuliei, fosnetele rochitei sau privirile cu zambete furate. Incepem saptamana cu gratie.

 

Cateva cuvinte de la Adela si Raul, “vinovatii” de la Raul Stefanescu Photography

O cunosc pe Iulia din timpul liceului, de cand eram colege de clasa. Ce mi-a placut intotdeauna la ea a fost faptul ca era foarte frumoasa si delicata, linistita, politicoasa, cu bun simt, distinsa, fara insa a incerca sa epateze in vreun fel….cum zicem noi ardelenii “o fata la locul ei” . Si asa a ramas pana astazi – o tipa placuta si stilata, care vorbeste calm dar stie exact ce vrea si care a reusit sa isi imprime aceasta personalitate in absolut tate detaliile nuntii pe care a organizat-o. Nu am avut cum sa nu remarc rochia deosebita pe care a ales-o, coafura si machiajul delicat, decoratiunile superbe de la restaurant si biserica si bineinteles locatia pe care au ales-o pentru petrecere. Se vede cu ochiul liber, de asemenea, ca atmosfera a fost incendiara. Toata lumea s-a simtit bine si invitatii au umplut ringul de dans pana tarziu in noapte.
Nu pot sa-l trec cu vederea nici pe mirele nostru, Radu, pe care sincer l-am admirat pentru look-ul impecabil dar mai ales pentru privirea patrunzatoare, pe care am remarcat-o inca de cand am vazut primele fotografii cu el. Acum ca ati rasfoit prin album sunt curioasa daca ma contrazice cineva cand spun ca are o privire de James Bond 100%.
Iata mai jos si cateva informatii legate de organizarea nuntii, poate ne ajuta pe noi, viitoarele mirese, sa ne inspiram si sa speram ca poate intr-o zi vom reusi sa organizam o nunta la fel de frumoasa si eleganta ca si a lor:

Decoratiuni: KAFFKA
Restaurant: Golden Tulip Sibiu
Invitati surpriza: Kamelia si Georga Hora
Video: Cosmin Giurgiu – Phantom Video Cluj
Foto: Raul Stefanescu Photography

Articol scris cu mult drag de Mirelafiledenunta.ro