Astazi, tot despre decorul de nunta: mai exact, amenajarea meselor si scaunelor pentru invitati, cu propuneri din partea Florart, artistii aranjamentelor florale si Infinity,  cu cateva accesorii cu personalitate, pentru pictorialul din numarul doi al revistei noastre, W E D | M A G.  Accentele deosebite date de plantele suculente sunt dublate de suportul de lumanare elegant, insa si scaunele de la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca adauga o nota aparte. Combinatia perfecta pentru o nunta in aer liber, am spune.

 

 

Pentru interior, constructia pe verticala a aranjamentelor florale centrale de pe fiecare masa da volum salii – de remarcat decorarea scaunelor cu o solutie extrem de eleganta, potrivita pentru un scaun care are o tinuta buna fara a avea nevoie de alte materiale.  Cei de la Infinity au folosit in mod ingenios banda care acopera servetul pentru a tipari compozitia meniului.

 

 

O abordare mai “joasa”, fara o piesa centrala care se desfasoara mult pe verticala, pentru o atmosfera mai intima, cu un contrast de efect intre raceala fierului si caldura puzderiei de lumanari.

 

 

Pentru final, o piesa de decor ambiental de la Florart, potrivita pentru spatiile de trecere sau relaxare.

 

 

Aranjamente florale:  Florart 
Decoratiuni: Infinity
Locatie: Grand Hotel Italia Cluj-Napoca

© www.wedmag.ro – Revista online pentru miresele care nu se multumesc cu orice ;)