Divine Atelier si-a facut simtita prezenta la targul de nunta Expomariaj, unde a prezentat noua colectie de rochii de mireasa: Poetica 2014.

image1-divine-expomariage

Inspirata de campurile de lavanda, de romantismul nemuritor al Toscanei colectia Poetica incorporeaza temele romantice definitorii ale brandului Divine Atelier intr-o abordare clasica, insa proaspata si minimalista. In cadrul expozitiei de nunta, miresele ce au vizitat standul Divine au avut ocazia si sa probeze minunatele rochii de mireasa, iar reprezentantii atelierului au avut ocazia sa se bucure de zambetul larg si de emotia mireselor din timpul probelor. Multe dintre miresele care au vizitat standul urmaresc de mai mult timp colectiile Divine si au venit sa le vada personal, sa vada calitatea materialelor – care a fost pe masura asteptarilor – si nu in ultimul rand sa le probeze, profitand de sfaturile oferite cu pasiune si dedicatie de consilierii de design Divine Atelier.

A fost o reala bucurie aceasta intalnire cu viitoarele mirese Divine sub egida Expomariage JW Marriott Bucuresti, confirmandu-ne inca o data ca a alege rochia de mireasa care sa te exprime este o provocare creativa si un exercitiu de stil.

image2-divine-expomariage image3-divine-expomariage
Realizata din cele mai nobile si gratioase dantele, tull-uri de matase, voaluri vaporoase de mousseline, bijuterii vintage colectia contine 35 de rochii de mireasa, o adevarata incursiune in tipologiile rochiilor de mireasa, de la rochia retro de dantela, la rochia de printesa reinterpretata si adusa in spatiul contemporan, la rochiile fluide de mousseline combinate cu dantela si pene, trecand prin pretioasele rochii de tulle de matase si terminand cu rochiile scurte gen balerina si rochiile sirena de dantela cu spatele gol.

Lasa-te sedusa de aceasta colectie si alege rochia care sa completeze personajul pe care vrei sa-l imbraci la propria ta nunta!

image4-divine-expomariage

Urmatorul eveniment la care designerul Divine Atelier Luminita Cosleacara isi da intalnire cu miresele care iubesc acest stil de rochii de mireasa va fi pe 21-23 februarie la targul Ghidul Miresei din Bucuresti.

Credit foto: Just Say Yes pentru WEDMAG

***

Citeste numarul 3 al revistei WEDMAG – revista online dedicata nuntilor cu stil

***