Natalia Mindru de la Photomicona a facut o vizita la Mariage Fest, targul ce are loc in acest week-end in Piata Constitutiei – iata cu ce s-a intors:

Targul de nunti Mariage Fest, desschis intre 21-23 Martie 2014 in Bucuresti, organizat de E-mariage, este o ocazie potrivita si placuta pentru viitoarele cupluri care se casatoresc sa gaseasca furnizori  pentru tot ceea ce inseamna pregatiri de nunta. A vizita targul de nunti nu inseamna numai a-ti gasi rochia potrivita sau cea mai buna oferta pentru pachetul foto-video. Acest loc e o imensa sursa de inspiratie, descoperi dovezi palpabile ca o nunta se poate organiza cu ajutorul unui wedding planner sau pe cont propriu apeland la furnizori foarte priceputi si talentati de decor, ornamente florale, invitatii, chiar si dulciuri de la care nu-ti poti lua ochii. Ceea ce ne-a impresionat, a fost calitatea anumitor produse de vestimentatie, printre care amintim pantofii pentru mirese Mihai Albu

35

costumele barbatesti Famous Tailor, Tudor Tailor, Sarto si Alexandru Ciucu

33

rochii de mireasa Maya

38

Divine Atelier

36

Elegance , Calin Events. Aceste tinute reflecta rafinament si perfectiune cu un design atemporal, detalii incantatoare, tesaturi de top, ornamentate bogat, cu o dantela scumpa sau matase charmeuse.

O combinatie foarte potrivita de dulciuri, elemente decorative si culoare au avut cei de la Koon

13

iar formele, culorile si combinatiile dulciurilor de la Armand Maison du dessert te transpun instantaneu in „Alice in Wonderland”.

23

Ne-au surprins placut si cei de la Party Land Rentals prin creativitatea si originalitatea cu care au decorat un element al nuntii – floricele asezate in becuri care atarnau deasupra mesei (florile sunt aprovizionate de la Floraria Iris). Ne-au dus cu gandul la stilul american, de eveniment in aer liber. Ne-am convins inca o data, un decor nu trebuie sa copleseasca, dimpotriva, sa reflecte eleganta, creativitate, simplitate, naturalete.

14

 

Putem aminti si de profesionisti care se pot ocupa de tot ceea ce inseamna organizarea nuntii, astfel ca viitorii miri, in ziua cea mai importanta din viata lor sa fie relaxati si sa petreaca alaturi de invitati, prieteni, familie si nu alaturi de furnizori in incercarea de a face totul perfect. Printre ei amintim Reyna Events, care organizeaza evenimentele in cadrul restaurentelor proprii

5

Yes Events  fiind o agentie de organizari evenimente cu o experienta de peste 8 ani.

7

8

Printre restaurantele ce gazduiesc nunti, mai amintim si Palatul Snagov

2

 

sau Quattro Stagioni care au locatia in parcul Herastrau. Aceste locatii sunt specializate in design de eveniment complet si coordonare, ajutand mirii cu concepte inovatoare si unice,  executia fiind impecabila. Cuplurile pot planifica un eveniment plin de bucurie si semnificatie care reprezinta cu adevarat stilul de viata si valorile lor.

21

Bineinteles, lista de furnizori de la acest targ de nunti e una foarte lunga – noi i-am prezentat pe cativa dintre ei, atragatori prin simplitate si calitate impecabila. Nu au lipsit nici standurile mai putin impresionante, precar amenajate si lipsite de simt estetic , insa recunosc, au fost putine. Iata in continuare mai multe imagini de la targ – pe pagina noastra de Facebook veti putea vedea ceva mai multe incepand de luni.

1

Lemonade Bar de la Aspiration:

11

12

Palatul Stirbey:

18

19

25

26

29

30

31

32

37

42

43

46

49

Fotografii: Photomicona pentru WEDMAG

***

Vezi si imagini de la celelalte targuri de nunta din Romania.