Flori de primavara? O alegere excelenta!

Nunta este un eveniment important din viata, unul special si pentru ca el sa fie asa se depun eforturi atat din partea miresei cat si a floristului in ceea ce priveste florile si conceptul intregului decor. Oscilatiile intre simplu sau opulent, intre culori pastelate sau culori tari, intre trandafiri sau flori de camp sunt frecvente.

Dincolo de tendinte si oscilatii, cel mai important este ca alegerea facuta sa exprime ceea ce simte cuplul, iubeste si il reprezinta.
Pentru a le usura alegerea vin cu o idee de decor cu flori de primavara care poate fi adaptata fiecarui sezon sau dupa afinitatile fiecarei mirese privind florile si culorile. Si pentru ca este de neconceput un eveniment reusit fara ceva dulce am creat un decor pentru un candy bar in aceeasi tema.

Culori

Am ales sa combin doua culori tari si anume verdele si albastru indigo dar pentru candy bar am ales si o nuanta mai calda de verde (“greenery” –culoarea anului aleasa de Institutul Pantone).
Verdele inseamna inceput, inseamna viata, prospetime, legatura puternica cu natura, iar albastru indigo inseamna vibratie, eleganta si emotie puternica!!

flori de primavara la nuntaflori de primavara la nuntaBulbi de zambile, anemone fine, muschi de copac, frunze de feriga si snopuri mici de nuiele, accente vintage si rustice sunt elementele pe care le-am folosit pentru a crea un decor deosebit , simplu dar in acelasi timp de efect! Un decor care sa inspire o evadare in mijlocul naturii, care sa emane prospetime si un efect vizual relaxant!

flori de primavara la nunta

flori de primavara la nuntaNatura este cel mai nepretuit izvor de inspiratie si astfel nu ezit sa folosesc in decorurile pentru evenimente elemente care ne duc cu gandul la primavara adica la un nou inceput, la mirosul de crud adica la primii muguri , la aerul umed din padure, la mirosul racoros de menta si aroma delicioasa a fructelor de padure!

flori de primavara la nuntaflori de primavara la nunta

flori de primavara la nunta

desert langa flori de primavara la nunta

Credit photo : Phoenix Studio
Locatie : Restaurant La Vitrine – Hotel Caro

Ramona Dumitru este un artist floral ce asorteaza cu maiestrie flori pentru mirese in atelierul ei Bee Happy

*****