Continuam seria targurilor de nunti cu Polus Wedding Days, care ajunge la cea de-a treia editie si debuteaza in weekend-ul de Valentine’s Day – iata si comunicatul de presa primit de la organizatori:

Incepand de vineri 13 februarie si pana duminica 15 februarie, clujenii sunt invitaţi la cea de-a treia editie a Polus Wedding Days, eveniment organizat de agentia de publicitate Publisys, in parteneriat cu centrul comercial Polus Center Cluj.

Polus Wedding Days este un eveniment special, asteptat de indragostitii care au decis sa porneasca impreuna pe acelasi drum, avand ocazia gasirii de solutii viabile pentru nunta mult visata. Targul este o expozitie profesionista ce reuneste in spatiul sau companii specializate in organizarea de nunti si evenimente festive.

Polus Wedding Days vine in intampinarea viitorilor miri cu produse si servicii de profil dintre care amintim: agentii-full service, bijuterii, imbracaminte ocazionala de eveniment, cosmetice si saloane de infrumusetare, florarii, servicii de entertainment, catering. In cadrul targului din 13-15 februarie de la Polus Center, se vor desfasura diverse programe artistice, cat si concursuri cu surpize si premii pe masura evenimentului. Mai multe informatii puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului: www.polusweddingdays.ro, dar si pe pagina de Facebook.

Programul evenimentului este de vineri pana duminica, de la orele 10-22, iar accesul an cadrul targului este gratuit. Pe parcursul intregului eveniment, vor fi organizate mai multe concursuri cu premii.

Va asteptam cu drag!

polus-wedding-days-2015-afis