Grand Hotel Italia va invita la Cluj-Napoca’s Wedding Show, editia a III-a.

In perioada 22-24 ianuarie 2016, veti avea parte de un regal de frumusete, clasa si stil. Invitatul special al evenimentului este designerul Catalin Botezatu, iar cei mai norocosi dintre vizitatori vor putea castiga la tombola expozitiei multe premii, printre care si o excursie in valoare de 1200 euro, cu destinatia la alegere!

La Cluj-Napoca’s Wedding Show, veti gasi sute de rochii de mireasa si costume de mire, numeroase modele de verighete, decoratiuni, aranjamente florale, pachete speciale de la fotografi si videografi, showroom (outdoor) limuzine, prezentari de moda, sesiuni de make-up, concerte de muzica live, dar si workshop-uri dedicate industriei nuntilor.

Unul dintre aceste workshopuri este

“Wedding Clinic – cele mai frecvente probleme care apar in organizarea nuntii si cum sa le eviti”,

special organizat pentru miri de catre wedding plannerul Ioana Mihet.

Mai multe detalii despre acest workshop, pe blogul IAM, aici.

Inca de la prima editie a Cluj-Napoca’s Wedding Show, ne-am straduit sa aducem in atenția publicului nostru cele mai noi tendinte in acest domeniu si cei mai buni specialisti. Suntem mereu creativi, iar calitatea pe care o oferim este incontestabila. Nunta ta nu poate fi decat fabuloasa, mai ales ca suntem aici si pentru a te consilia sa iei cele mai bune decizii. Vom avea si peste 100 de expozanti de top din toate domeniile necesare pentru un eveniment de succes.

194x220cm_leul

Program vizitatori:

22 ianuarie, intre orele 13.00 – 20.00

23 ianuarie, intre orele 10.00 – 20.00

24 ianuarie, intre orele 10.00 – 20.00

Intrarea la eveniment este 7 lei, iar sambata si duminica, organizatorii asigura transportul public gratuit pe linia 21.

Va asteptam la Cluj-Napoca’s Wedding Show, unde puteti stabili toate detaliile nuntii voastre de vis intr-un singur weekend!