WEDMAG - 100 FOTOGRAFII DE NUNTA 2018

Salutari, prieteni fotografi!

Ne pregatim pentru a doua editie a WEDMAG 100 Fotografii de nunta! Primul numar a fost citit de peste 35000 de vizitatori.

In aceasta publicatie online ne dorim sa strangem 100 de fotografii de nunta dintre cele mai reusite realizate in Romania in sezonul 2017! Selectia va reprezenta o sursa de inspiratie pentru miresele sezoanelor urmatoare, dar si o oportunitate pentru fotografii de nunta in a-si etala cele mai bune imagini din portofoliu chiar catre publicul tinta!

WEDMAG 100 Fotografii de nunta 2018

© Ionut Diaconescu

WEDMAG 100 Fotografii de nunta nu este un concurs clasic de fotografie de nunta! Ordinea publicarii nu are legatura cu o ierarhizare a fotografiilor – vom alege 100 de fotografii dintre cele mai bune dintre cele primite.

Perioada de desfasurare

Puteti inscrie imaginile vostre in perioada 25 martie 2018 – 19 aprilie 2018. Juriul va alege cele 100 de imagini ce vor fi publicate in revista “100 Fotografii de nunta” in perioada 20 aprilie 2018 – 10 mai 2018, iar castigatorii vor trimite imaginile la rezolutie inalta si textele pana pe 13 mai. Revista va fi publicata in jurul datei de 15 mai 2018. Daca nu vom primi materialele pana pe 13 mai vom contacta urmatorii clasati in preferintele juriului.

Reguli

Cum pot fi publicate fotografiile voastre in “WEDMAG • 100 Fotografii de nunta“?

E simplu – trebuie sa incarcati 8 fotografii realizate neaparat in cadrul unui eveniment din 2017 care sa se incadreze in urmatoarele cerinte:

  • latura mare: 2048 px
  • dimensiune: max. 500 KB
  • imaginile sa fie realizate in 2017
  • fara logo
  • imaginile sa contina EXIF
  • fotografiile sa fie in formatul JPG
  • trebuie sa fiti detinatorul de drept al imaginilor trimise si sa detineti acordul de publicare al celor prezenti in cadru
  • in eventualitatea unei reclamatii, WEDMAG si WEDDCAMP isi rezerva dreptul de a scoate din colectie imaginile care nu intrunesc criteriul de mai sus
  • nu acceptam imagini realizate la workshopuri
  • imaginile cu caracter compromitator, cu tenta sexuala sau care prezinta nuditate accentuata, care prezinta abuz asupra animalelor sau violenta vor fi excluse din competitie

Fotografiile trebuie sa fie in format jpg si neaparat sa aiba in EXIF informatiile complete – in revista vor fi publicate si informatiile tehnice legate de realizarea fotografiei, pentru a veni si in sprijinul fotografilor interesati de aceste aspecte.

Fotografii ale caror imagini vor fi selectate in WEDMAG 100 Fotografii de nunta vor fi contactati pentru a trimite o descriere a imaginilor selectate: un text de ~300 de cuvinte in care sa povestiti circumstantele in care ati realizat fotografia. Fiti creativi – in acest text va veti putea arata expertiza in fata mireselor, asa ca scrieti-l avand in minte potentialii clienti!

wedmag premium

Cate fotografii se pot trimite?

Fiecare fotograf poate trimite 3 fotografii in mod gratuit – optional mai pot fi trimise inca 5, pentru care exista un cost modic suplimentar: 70 RON pana pe 17 aprilie, iar intre 17 si 19 aprilie 8 imagini contra-cost.

Cine alege fotografiile care vor fi publicate?

Aici avem niste vesti grozave! Fotografiile trimise de catre voi vor fi alese de catre un juriu extraordinar, format din unii dintre cei mai buni fotografi de nunta din lume, detinatori a numeroase premii internationale. Doi membri ai juriului vor fi si speakeri la WEDDCAMP Conference 2018 organizata la Mamaia intre 19-20 iunie, 2018.

Membrii juriului: Isabelle HattinkSara SgangaFranck BoutonnetJon MoldRoger Tan.

Daca alegeti sa trimiteti doar fotografiile gratis, completati formularul de mai jos si incarcati cele 3 imagini tinand cont de cerintele de mai sus.

Membrii juriului

isabelle hattink wedmag f100
ISABELLE HATTINK
SARA SGANGA
FRANCK BOUTONNET
jon mold wedmag f100
JON MOLD
roger tan wedmag f100 1
ROGER TAN

INSCRIERILE S-AU INCHEIAT! MULTUMIM TUTUROR PENTRU IMPLICARE! CELE APROAPE 800 DE IMAGINI TRIMISE AU FOST TRIMISE PENTRU JURIZARE. CEI SELECTATI PENTRU PUBLICARE VOR FI CONTACTATI IN CURAND!

Vezi primul numar al "100 Fotografii de nunta"